Puls misionar Mapamond Creștin

Clinica mobilă „Betesda”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Clinica mobilă „Betesda”
Cu ajutorul lui Dumnezeu și dragostea dvs. pentru lucrarea din Madagascar am adunat suma necesară achiziționării și transformării minibusului medical.

Suntem foarte recunoscători pentru acest proiect bun pe care Dumnezeu ni l-a dăruit, „Proiectul medical Betesda”, cu cele câteva direcții pe care le avem deja și cele care încă sunt în lucru, menționate în istoricul scurt al lucrării medicale de mai sus.

Inscripționarea minibusului a fost făcută ținând cont de părerile susținătorilor familiei Șaitiș. Pe lateralele minibusului a fost inscripționat „Betesda”, crucea ca simbol medical, simbolul „omului plin de bucurie, în închinare” de culoare albă, un simbol al transformării, cele trei culori din siglă reprezintă și culorile din steagul național malgaș: roșu, alb, verde – verdele fiind un simbol al sănătății și creșterii.

Pe spate a fost inscripționat „Association Fifaliana Indray” („Cea dintâi bucurie” sau „Purtătorii Bucuriei”), iar geamurile din spate, unde este cabinetul medical, au fost acoperite cu folie închisă la culoare, ca să ofere intimitate doctorului și pacientului, în timpul consultației, față de oamenii din exteriorul minibusului.

Sursă text și foto: familia Șaitiș