Semnele vremurilor

Dan Puric ◉ Vor urma și alte pandemii. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Dan Puric ◉ Vor urma și alte pandemii. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus
Actorul Dan Puric este pesimist în ceea ce privește viitorul și consideră că pandemia de Covid-19 este doar prima încercare de a supune ideologic ființa umană. Puric susține că există o ”coerciție satanică” asupra oamenilor pentru a se vaccina, asta pentru că s-a dorit inducerea depresiei în rândul populației.

„Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze.

Ce mai faci Booster? Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță.

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne' să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.
Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare", a spus Dan Puric la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.