Articole

Tony Berbece ◉ “Sunt prea nenorocit ca să mă mai ierte Dumnezeu…”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ “Sunt prea nenorocit ca să mă mai ierte Dumnezeu…”
O persoană a făcut câteva întreruperi de sarcină din cauza relațiilor de curvie pe care le-a avut, unele dintre ele chiar după nuntă pentru a-si înșela partenerul, iar consecințele păcatului le-a ascuns prin alte păcate si mai mari. Când i-am vorbit de Hristos a zis că e prea târziu pentru ea, că Dumnezeu nici nu s-ar uita la un astfel de om, că îi este rușine să “dea ochii” cu El. Aceeași situație am întâlnit si la un bărbat care si-a părăsit soția si copiii pentru o alta femeie. Atunci le-am spus că aceasta este cea mai mare minciună a Diavolului, acestea sunt remușcările păcatului, care nu duc la pocăință, dar cu care Satana îi ține pe mulți legați în lanțuri pe drumul spre Iad.

Dumnezeu chiar are un mesaj pentru acești oameni și se găsește în Biblie: “Spune-le: ‘Pe viaţa Mea, zice Domnul, Dumnezeu, că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui şi să trăiască. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la calea voastră cea rea! Pentru ce vreţi să muriţi voi…” (Ezechel 33:11)?

Așadar, Dumnezeu ne poruncește nouă tuturor celor salvați de Crucea lui Hristos să dăm de veste că El nu dorește moartea păcătosului. Vino la Hristos oricât de păcătos ești, oricât te-a nenorocit păcatul, indiferent cât de mult rău ai făcut. Cea mai impresionată și cunoscută pildă din Biblie este a Fiului Risipitor, este pilda în care un fiu rebel, păcătos, lipsit de respect și ignorant se întoarce totuși acasă și este iertat și binecuvântat ca înainte. Dumnezeu are gânduri de pace pentru tine. Accepți aceste gânduri de pace sau planurile Diavolului de a te distruge si mai tare si de a te arunca în cele din urmă în focul cel veșnic? Acceptă-L pe Dumnezeu și iertarea Sa gratuită!

Cu prețuire,
Toni Berbece