Comunicate Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Cazul Furdui ◉ S-au împlinit 9 luni de când toți cei 7 copiii au fost luați abuziv din familie...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Cazul Furdui ◉ S-au împlinit 9 luni de când toți cei 7 copiii  au fost luați abuziv din familie...
Dragi susținători ai Familiei Furdui,

S-au împlinit 9 luni de când toți cei 7 copiii ai Familiei Furdui au fost luați abuziv din familie: fără nicio anchetă, fără nicio intenție din partea Jugendamt (serviciul de protecție a copilului) Bad Fallingbostel, Germania, de a discuta cu părinții pentru a clarifica motivele intervenției. Au intrat în casă, le-au luat copiii și au lăsat o carte de vizită cu un număr de telefon la care nu a răspuns nimeni zile la rând.

După 9 luni de zile, Jugendamt nu a inițiat nicio acțiune pentru a consilia familia Furdui, ce să mai spunem de a-i reîntregi. Copiii vor să vină acasă, și-au manifestat această dorință prin scrisori către autoritățile din Walsrode, prin clipuri video făcute din proprie inițiativă și prin vizite acasă, la părinții lor, Petru și Camelia.

Jugendamt continuă să rămână surd și orb la dorințele copiilor și la abuzurile pe care organizația locală le perpetuează de luni de zile.

Copiii Furdui, și nu doar ei, trăiesc zilnic în condiții precare în căminele unde sunt plasați, evident că în condiții mult mai proaste decât ar avea acasă. Adevăratele traume sunt suferite în căminele unde au fost plasați de responsabilii Jugendamt, nu în sânul familiei de care le este dor zilnic.

Recent, o delegație din partea Echipei de Inițiativă s-a întâlnit cu reprezentanții Jugendamt subliniind importanța ca toți copiii Furdui să vină de îndată acasă, prezentând familia și bunăstarea ei înainte de intervenția Jugendamt, condițiile în care trăiesc copiii acum și o listă lungă de abuzuri pe care Jugendamt le face în acest caz. La fel ca părinții, și noi așteptăm să se facă pași pentru reîntregirea familiei.

Juridic, Familia Furdui va avea de înfruntat două procese în luna februarie, plecând din poziția de nefavoriți, având vedere că reprezentanții Jugendamt nu le-au dat încă de la început nicio șansă, „omițând” să le transmită documente importante la timp, documente în limba română sau să le pună la dispoziție un translator și multe altele. În Walsrode sistemul, statul, taie și spânzură, oamenii sunt doar masă de manevră și victime colaterale.

Reprezentanților Jugendamt Bad Fallingbostel li s-a adus la cunoștință că acțiunile de susținere a Familiei Furdui vor continua.

Vă solicităm în continuare sprijinul, rugăciunile, implicarea activă pentru a lupta împreună pentru reîntregirea unei familii frumoase, Familia Furdui.

Echipa de Inițiativă Furdui
 

 

Vezi AICI peste 120 de articole despre

Cazul FURDUI!