Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Comunicat Cazul Furdui ◉ Estera și Natalia nu sunt încă acasă! Jugendamt nu se grăbește să aplice decizia instanței

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Comunicat Cazul Furdui ◉ Estera și Natalia nu sunt încă acasă! Jugendamt nu se grăbește să aplice decizia instanței
Pe 21 martie 2022 instanța din Walsrode a decis că Estera și Natalia se vor întoarce acasă în 4-6 săptămâni. Am fost bucuroși că în tot acest necaz există o rază de speranța. Credeam că Jugendamt se va grăbi să repare greșeala uriașă pe care a facut-o prin punerea copiilor în plasament.

Astăzi, 21 aprilie, la o lună de la această decizie, fetele nu sunt acasă. Jugendamt nu se grăbește sa pună în aplicare decizia instanței, să caute soluții sau să elaboreze un plan pentru reîntregirea familiei.

Având în vedere gravitatea situației provocată de însuși Jugendamt, oficialii Heidekreis erau obligați să acționeze pentru reîntoarcerea Esterei și Nataliei acasă în această lună. Este tot mai îndoielnic că Jugendamt va respecta vreodată un termen sau o decizie judecătorească.

În această lună copiii au fost în vacanță timp de două săptămâni, perioadă în care s-ar fi putut acționa intensiv pentru a pregăti și înlesni întoarcerea fetelor în familie. Dimpotrivă, copiilor Furdui nu li s-a permis nici măcar să petreacă Paștele împreună, așa cum era normal – un semn de totală lipsă de empatie și profesionalism.

Oficialii Jugendamt Heidrekreis continuă să exploateze orice mijloc de a nu permite copiilor să revină acasă cât mai curând, apropiindu-ne de împlinirea unui an de când familia Furdui a fost târâtă în această dramă.

Prin acest comunicat invităm toți susținătorii să continue rugăciunea pentru familia Furdui și să se pregătească pentru noi acțiuni locale și internaționale.

De asemenea, prin acest comunicat transmitem angajaților Jugendamt că vom susține familia Furdui până la întoarcerea cât mai rapidă a tuturor copiilor acasă.

Echipa de Inițiativă Furdui