Articole

Cristi Boariu ◉ Am așa un simțământ că mulți chefuiesc și puțini sărbătoresc...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Cristi Boariu ◉ Am așa un simțământ că mulți chefuiesc și puțini sărbătoresc...
Irod s-a tulburat, păstorii s-au bucurat. Magii au călătorit peste 1000 km să-L vadă pe Isus, preoții nu au mers 7 km de la Ierusalim până la Betleem să vadă dacă prorocia din Mica, pe care o știau pe de rost, nu cumva se împlinise.

Norodul din Ierusalim era aproape de Betleem și totuși departe de Prunc. Nu lipsa autostrăzilor îi depărtează pe oameni de biserică, ci drumurile cu gropi din inimă.

Mall-urile, se spune că ar fi deschise de Crăciun. Că un Versace la discount pentru unii e mai convenabil decât Pruncul din iesle.

Mulți vor să audă un cor de îngeri, dar nu își lasă lucrul zilnic ca să meargă să vadă Pruncul despre care corul cântă…

Miroase a clementine prin spitale în Decembrie, iar din Ianuarie până în Noiembrie miroase doar a dezinfectant diluat.

Am așa un simțământ că mulți chefuiesc și puțini sărbătoresc. Unii se bucură de profitul de la firmă, alții de colțarul nou și puțini de Cadoul venit din cer. Să fim printre cei puțini...

Mulți împodobesc casele în Decembrie, dar oare câți își împodobesc inima tot anul cu Lumina care a venit de sus?

Copiii cred minciunile despre Moș Crăciun, iar cei mari nu cred adevărurile despre Pruncul care a crescut, a trăit o viață sfântă și a murit pentru noi.

E frig afară. Ferice de inimile în care întâlnirea cu Isus aduce căldură pentru tot restul vieții...

Isaia 9:6 – "Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii."
—-
Extras din cartea lunii Decembrie a colecției “Cu Dumnezeu în fiecare zi”: https://magazin.cristiboariu.com/.https://www.newsnetcrestin.ro/31-discount-12.https://www.newsnetcrestin.ro/
 
Cristi Boariu