Articole Opinii Diaspora Română Creștină

Cristian Ionescu ◉ Președintele Trump a pierdut pentru că a câștigat

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Cristian Ionescu ◉ Președintele Trump a pierdut pentru că a câștigat
Nu, nu cred că președintele a pierdut cu adevărat alegerile! – afirmă pastorul Cristian Ionescu din Chicago.

În cel mai rău caz, alegerile ar fi putut fi aranjate, iar în cel mai bun caz, electoratul să fi fost păcălit!

Pentru toți cei care îi condamnă acțiunile, declarațiile și atitudinile sale pompoase și neplăcute, am avut această poziție înainte de alegerile din 2016, când nu am votat.

Dar eliminând zgomotul de fond, faptele arată clar că a fost cel mai conservator, cel mai curajos președinte conservator din istoria recentă, dacă nu chiar din toate timpurile.

Pozițiile și acțiunile sale au fost în mod clar și fără preget pro-viață, pro-credință, pro-familie, pro-America și pro-libertate.

Negocierile și deciziile sale au demonstrat tuturor că, indiferent de motivațiile politice pe care le-ai atribui, președintele Trump a susținut aceste valori în mod consecvent și convingător.

Atacurile împotriva cărora le-a rezistat, conspirațiile pe care a trebuit să le dejoace, ura și furia pe care a trebuit să le îndure – nici nu pot încerca să înțeleg cum a supraviețuit acestor lucruri timp de patru ani. Dar a făcut-o și ca urmare ne este mai bine tuturor, indiferent dacă suntem sau nu conștienți.

Și nu voi onora acuzația lamentabilă împotriva tuturor profeților și profețiilor care anticipau victoria lui Trump. Am știut întotdeauna că poate fi adevărat sau fals. Au riscat și dacă nu se schimbă nimic, vor plăti prețul pentru falsitățile lor. Dar toate acestea sunt doar o divagație.

Sunt, de asemenea, deranjat de invocarea faptului că susținătorii președintelui au fost prinși într-un fel de mișcare mesianică. Singurul lucru pe care l-aș recunoaște personal este că am sperat cu disperare că va câștiga de dragul Americii, poate al lumii, cu siguranță al nostru.

Sunt conștient de ce vine spre noi și sper că cei care părăsesc atât de repede corabia nu vor fi nevoiți să caute pe Google 1 Regi 22:25 „Vei vedea destul de curând când vei umbla din odaie în odaie ca să te ascunzi”.

Da, știu totul despre faptul că Dumnezeu este în control și că totul este conform voinței Sale, activ sau pasiv, dar știu și că El ne oferă alegeri și consecințe. Și îndrăznesc să spun…de data aceasta nu ne vor plăcea consecințele.

De asemenea, părăsirea unei corăbii care se scufundă în apele infestate de rechini s-ar putea să nu fie alegerea mai bună. Arată, de asemenea, o ipocrizie intelectuală să-l învinuiești pe președinte pentru acțiunile nepotrivite ale câtorva sau să pretinzi că nu ar fi trebuit să participe la un miting organizat de susținători în propria sa curte.

Desigur, oamenii și istoria, și în cele din urmă Dumnezeu, vor judeca faptele și istoricul președintelui Trump, dar pentru așa-numiții săi detractori conservatori, a manifesta un asemenea abandon timpuriu, ascuțit și rușinos arată lipsă de maturitate, echilibru și bun simț.

Dacă președintele Trump a pierdut într-adevăr aceste alegeri pentru că a mers prea departe cu istericalele sale sau că America nu mai este ceea ce era ori că a apărut virusul și a complicat lucrurile, chiar dacă suspectăm fraude…ei bine, acesta este motivul pentru care a câștigat.

Depărtându-ne de la politicile sale de valori și libertăți, îmbrățișând o nouă administrație care se extinde până la tărâmurile socialismului și marxismului, ar putea arăta poporului american ce a pierdut.

Este prea devreme pentru a trage prea multe concluzii. Este prea târziu pentru a face ceva în acest sens.

Dar eu sunt o persoană prea loială și un pic idealistă pentru a mă întoarce și a abandona pe cineva care, în cele mai întunecate zile ale opresiunii împotriva bisericii noastră din 2020, a stat alături de noi, pentru noi, și ne-a declarat esențiali.

Președintele Reagan a relatat odată o întâmplare despre preluarea președinției și despre discuția cu unul dintre liderii din Congres care i-a spus „Domnule Președinte, vom fi alături de tine până la capăt!” La care președintele s-a întrebat, „Dar când va fi greu?” La care congresmanul a zâmbit și a spus „Bine ați venit în Washington!”

Înțeleg că unii oameni sunt deranjați de stilul președintelui Trump. Știam cu toții asta și nu am fost prea deranjați până când…a pierdut!

Dar să țipăm deja „Răstignește-l?”

Tribuna.US