Articole Diaspora Română Creștină

Florin Antonie ◉ Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Florin Antonie ◉ Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică...

Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință” 2 Tim 1:7

Una dintre cele mai mari cutume manifestate în viață omului, o arie de care Satana profită din belșug este starea de frică și neputință pe care o resimte adesea atunci când încearcă timid să trăiască o viață cucernică.

Știind cât de susceptibili suntem să cădem pradă acestei stări, dușmanul își va da toată silința să ne arate cât de mici și de slabi suntem, folosindu-se de toate resursele care pot avea un impact devastator; uneori de familie, de colegi, de șefi sau de ce nu chiar de unii asazisi “creștini” care se perindă prin Biserica Domnului!
 
Dacă ai căzut și tu de multe ori în capcană fricii și neputinței, adu-ți astăzi aminte că eșți Copil de Dumnezeu și că în ține sălășluiește un duh de putere, de dragoste și de chibzuință. Este Duhul Sfânt pe care Domnul Isus l-a promis înainte de ridicarea la cer, și care va rămâne cu noi până la sfârșitul veacului.
 
Dacă te-a copleșit așadar teamă, înfrânge-ți instinctul primar al slăbiciunii și fă ceea ce credeai imposibil! Ridică-ți capul și strigă-ți tare sloganul dulce al victoriei:
“Pot totul prin Hristos care mă întărește”
 
Încrezându-te în Dumnezeu inima ți se va îmbărbăta, întunericul se va risipi din jurul tău iar fericirea îți va copleși iarăși inima.
 
Fii însă un om înțelept și alege astăzi să abordezi viață așa cum trebuia să o faci de la început, și anume că un veritabil copil de Dumnezeu.
Fiți binecuvântați!