Știri interne Conferințe/Seminarii

Forumul Dialogos: Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez ◉ Invitaţi: Mihaela Sabou și Emil Bartoș

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Forumul Dialogos: Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez ◉ Invitaţi: Mihaela Sabou și Emil Bartoș

Eveniment organizat de Forumul Dialogos

Online cu Facebook Live

Mâine la 17:00 UTC+02 - 19:00 UTC+02

Preţ: gratuit · Durată: 2 ore

Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

Subiectul fierbinte al începutului de an 2021 este vaccinarea contra Covid- 19 sau...evitarea vaccinării(?)!

Invitata Forumului, dr. Mihaela Sabou, este o personalitate medicală în ale cărei discernământ și probitate profesională credem. Invitând-o la tribuna Forumului Dialogos dorim să contribuim, prin prezentarea unei voci autorizate, la limpezirea multor întrebări și temeri legate de evoluția epidemiei gripale și de posibila stopare a acesteia.

Dr. Mihaela Sabou este absolventă a Facultății de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie ” Iuliu Hațieganu ” din Cluj Napoca, promoția 2001, actualmente medic primar boli infecțioase, Șef Secție Boli Infecțioase Copii-V, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Doamna dr. Mihaela Sabou este, de- asemenea, cadru didactic la catedra de Boli Infecțioase a Facultății de Medicină, fiind implicată în actvitățile didactice de stagiu clinic cu studenții anului V și VI și cu asistenții medicali licentiați și colaborator în cadrul cursurilor postuniversitare organizate în cadrul catedrei pentru medicii rezidenți din specilitatea de boli infecțioase.

Invitata Forumului Dialogos are o prodigioasă activitate de cercetare ştiinţifică medicală, concretizată în studii clinice și diverse proiecte, fiind, în același timp, și un comunicator înzestrat și preocupat de transmiterea informațiilor medicale esențiale pentru sănătatea publică.