Articole

Mihail Manole, devoționalul zilnic ”Un an de perspective”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Mihail Manole, devoționalul zilnic ”Un an de perspective”

Vă invit să descoperiți pe blogul Mihail Manole devoționalul zilnic ”Un an de perspective”, inspirat din învățăturile lui Zig Ziglar. Aici veți găsi un ocean de înțelepciune și motivație pentru fiecare zi. Descoperiți gânduri înțelepte, povestiri inspiraționale și sfaturi practice care vă vor ghida în călătoria voastră către succes și împlinire personală, dar și gânduri de reflecție și întrebări de meditare asupra subiectelor care sunt discutate zi de zi, pentru cele 366 de zile ale acestui an.

1 IANUARIE 2024 – UN LUCRU

În ce direcție ar trebui să ne îndreptăm? Ar trebui să mergem înainte pentru a împlini viziunea pe care Dumnezeu o are pentru noi. Pavel ne încurajează să descoperim și să îmbrățișăm o cauză pe măsura lui Dumnezeu, una care are un impact pozitiv asupra oamenilor și care extinde Împărăția Sa. Putem avea astfel de cauze la locul de muncă, în cartierele noastre și acasă, precum și la biserică.

2 IANUARIE 2024 – SCRIEȚI

Dar împlinirea viziunii noastre, îi spune Dumnezeu profetului, este în timpul Lui, nu al nostru. Rareori se întâmplă ca cineva să se deplaseze în linie dreaptă de la conceperea unui vis până la împlinirea lui. Mult mai des, experimentăm suișuri și coborâșuri, întârzieri și dezamăgiri. Acestea, însă, nu ne vor opri dacă ne ținem ochii la scopul nostru și la Cel care ni l-a dat.

3 IANUARIE 2024 – VISUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIAȚA NOASTRĂ

Toate căutările promit să ne umple viețile de sens, dar numai Dumnezeu ne poate transforma, umple, provoca și da vieții noastre un scop final. Dumnezeu Și-a dat totul, iar El cere totul de la noi. În probabil cea mai iubită carte devoțională din limba engleză, Oswald Chambers a scris: "Singura modalitate de a fi ascultător față de viziunea cerească este să dăm tot ce avem mai bun pentru El - tot ce avem mai bun pentru gloria Sa. Acest lucru poate fi realizat numai atunci când ne luăm hotărârea de a ne aminti continuu de viziunea lui Dumnezeu." Paradoxul vieții creștine este că atunci când trăim fără rezerve pentru Dumnezeu, găsim noi înșine adevărata împlinire. Nu fiți neascultători față de visul pe care vi l-a dat Dumnezeu.

 

Detalii aici: Mihail Manole devoționalul zilnic ”Un an de perspective”

 

Abonează-te la canalul nostru YouTube | https://www.youtube.com/channel/UCMKO42uN-3j4DOk7dOQgcYA

Website | www.mihailmanole.com

Blog | www.mihailmanole.com/blog

Twitter | https://twitter.com/mihail_manole

FacBook  | https://www.facebook.com/MihailManoleCoach/

 

 

Îți doresc o zi minunată!

 

Mihail Manole - meșterul Manole 

ℹ️ | Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell TeamGalerie foto