Articole

Octavian Alexandrescu ◉ Frați români, este timpul să luptați pentru libertate...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Octavian Alexandrescu ◉ Frați români, este timpul să luptați pentru libertate...
În fața tiraniei, românii au chemarea de a se ridica încă o dată! Căci ce răspuns poate da poporul nostru împotriva imoralității comasării alegerilor, altul decât un vot de blam împotriva acestor partide care îngroapă democrația autentică. Căci atunci când modifici calendarul alegerilor cu mai puțin de 6 luni înainte de data alegerilor, acele alegeri nu mai pot fi considerate libere.

Ei care vorbesc de extremismul oamenilor ce vor normalitatea, iau aceste măsuri unilaterale demne doar de falsele democrații unde rezultatul votului este strict controlat de Partidul-Stat. Noi credem că idealul Revoluției Române din 1989 a fost o Românie cu o democrație autentică. Pentru acest ideal luptăm în continuare.

Ei, partidele care au subjugat poporul român în pandemie, ei care au supraîndatorat țara noastră, ei care au devalizat economia autohtonă, ei care au falimentat micii întreprinzători, cei ce au introdus în regim de urgență legi împotriva firescului, acum vor să dea lovitura de grație României, iar prin măsuri anticonstituționale care sfidează normalitatea regulilor democrației să captureze la nesfârșit destinul țării noastre.

Este timpul ca partidele pandemiei care au atentat la viața noastră, urmărind în mod premeditat să impună vaccinarea obligatorie cu serul experimental și care au lăsat găuri în bugetul României de miliarde de euro să-și ia răsplata meritată. Nu-i mai votați niciodată!

Frați români, este timpul ca să luptați pentru libertate. Opriți prin vot aceste partide care iar și iar au trădat interesele țării noastre. VOTAȚI pentru renașterea României. Votați pentru o Românie liberă, suverană și prosperă. Votați un partid cu un alt orizont! Votați Alianța Renașterea Națională - singura soluție pentru România!

Pentru ARN - Octavian Alexandrescu, președinte filiala ARN Prahova