Știri externe Opinii

Pastorul Franklin Graham despre o posibilă participare la alegerile din 2024 a lui Donald Trump

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Pastorul Franklin Graham despre o posibilă participare la alegerile din 2024 a lui Donald Trump

Pastorul Franklin Graham spune că o posibilă participare la alegerile prezidențiale din 2024 a lui Donald Trump ar fi un lucru foarte dificil, a declarat liderul creștin proeminent pentru „Axios pe HBO”.

William Franklin Graham III este un pastor evanghelic și misionar american. El se angajează frecvent în turnee de renaștere creștină și comentarii politice. În prezent, este președinte și CEO al Asociației Evanghelice Billy Graham (BGEA) și al Samaritan’s Purse, o organizație internațională de ajutor creștin. Graham a devenit „creștin angajat” în 1974 și a fost hirotonit în 1982, iar de atunci a devenit vorbitor public și autor. Este o personalitate cunoscută și influentă în Statele Unite.

În acest context, Graham, președintele Asociației Evanghelice Billy Graham și Samaritan’s Purse, a fost printre primii și cei mai proeminenți apărători evanghelici ai lui Trump.

Graham a declarat pentru „Axios pe HBO” că revenirea lui Trump ar fi dificilă din cauza vârstei sale înaintate și a obiceiurilor lui alimentare.Franklin Graham a fost alături de Trump și l-a sprijinit în numeroasele scandaluri provocate de acesta. La emisiunea „Axios on HBO” în 2018, declara că a văzut în Trump un apărător al credinței.

„Acum oamenii spun:„ Ei bine Frank, dar cum îl poți apăra, când a trăit o viață atât de sordidă? ” Nu am spus niciodată că el este cel mai bun exemplu al credinței creștine. El apără credința. Și apreciez asta foarte mult „.

Franklin Graham despre posibila candidatură a lui Trump

Graham a declarat într-o apariție la emisiunea „Axios pe HBO” că este reticent față de posibila candidatură a lui Trump.

„Cred că pentru el totul va depinde de sănătatea lui la acel moment. Dacă încă mai are energie și putere la fel ca înainte. Eu nu aș mai avea‟, a comentat Graham.

„Știi că tipul nu mănâncă bine, știi, și este uimitoare energia pe care o are”, a mai adăugat pastorul.

„A slăbit, opt kilograme, cred. Deci ar putea fi în stare bună de sănătate și într-o formă bună. Nu știu.”

Donald Trump va avea 78 de ani în 2024, aceeași vârstă cu Joe Biden în 2020.

www.evz.ro