Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peste 10.000 de români au protestat la Berlin pentru susținerea familiei Furdui. Decizie de ultim moment a Jugendamt

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peste 10.000 de români au protestat la Berlin pentru susținerea familiei Furdui. Decizie de ultim moment a Jugendamt

În dimineața zilei protestului, zona celebrei Porți Brandenburg era deja plină de mii de români veniți din întreaga Europă cu autocare, mașini personale, trenuri, avioane și vapoare într-o nouă mobilizare fără precedent pentru diaspora română.

Sâmbătă, peste 10.000 de români au protestat la Berlin pentru a cere dreptate pentru familia Furdui și reîntregirea lor.

Românii au demonstrat pașnic, respectând regulile cerute de forțele de ordine și au dat, din nou, dovadă de civilitate și interes pentru valorile familiei.

Cu câteva ore înainte de protest, Jugendamt i-a permis lui Naomi Furdui, aflată în continuare în custodia autorităților, să vină acasă, cu promisiunea că nu se va mai întoarce la căminul unde era plasată – o tentativă de detensionare a frustrării publice care s-a acutizat în ultimul an și jumătate de când Jugendamt Keidekreis a intervenit abuziv în familia Furdui.

Oficial, mai rămâne ca Jugendamt să solicite judecătoriei din Walsrode să înregistreze juridic această decizie.

Protestul de la Berlin întrecere ca număr și mobilizare protestul care a avut loc în Walsrode, orașul de reședință al familiei Furdui, în luna februarie 2022.

Drama familiei Furdui a început în aprilie 2021, când Jugendamt a intervenit și a luat toți cei 7 copii ai familiei, motivând aubuzuri ale părinților – în lipsa unei anchete sociale cuprinzătoare și cu încălcarea legilor germane și internaționale în domeniul protecției copilului, așa cum a reieșit și din investigația Tribunei Românești.

www.tribuna.us

Vezi AICI alte peste 200 de articole despre

Cazul FURDUI!