Articole Actualitatea israeliană

Podcast ”Călător în Țara Sfântă” :: Episodul 36 – Valea Aialon

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Podcast ”Călător în Țara Sfântă” :: Episodul 36 – Valea Aialon

În episodul de astăzi continuăm cu Valea Aialon. Valea Aialon, un loc în câmpia Shephelah din Israel, situat la poalele trecătoarei Bethoron și la 13 km sud-est de Ramla, este menționată pentru prima dată în Cartea lui Iosua ca fiind locul în care Iosua i-a învins pe cei cinci regi amoriți.

„Pe când fugeau ei dinaintea lui Israel și se coborau din Bet-Horon, Domnul a făcut să cadă din cer peste ei niște pietre mari până la Azeca și au pierit; cei ce au murit de pietrele grindinei au fost mai mulți decât cei uciși cu sabia de copiii lui Israel. Atunci, Iosua a vorbit Domnului în ziua când a dat Domnul pe amoriți în mâinile copiilor lui Israel și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului și tu, lună, asupra văii Aialonului!” (Iosua 10:10, 11)
Detalii aici: Podcast ”Călător în Țara Sfântă” :: Episodul 36 – Valea Aialon

Aceste înregistrări audio sunt ✨ profesionale, înregistrare direct în Israel și în Iordania printr-o colaborare profesională cu ✨ Radio Vocea Evangheliei Sibiu & ✨ Oxentia Tourism cu dedicare și mult suflet. Dacă dorești și visezi să ✈️ călătorești în Țară Sfântă, Israel, îți recomand să ascultați fiecare episod din cele 100 disponibile. Și da, așteptăm ❤️ să te vedem pe lista următorului pelerinaj pe urmele Domnului Isus Cristos în Israel și Iordania!
Abonează-te la canalul nostru YouTube | www.youtube.com/OxentiaTourism
Website | www.oxentiatourism.com
Blog | www.oxentiatourism.com/blog
Twitter | www.twitter.com/Oxentia_Tourism

Cu aleasă prețuire,
Oxentia Tourism - ghidul de succes în calatoria ta
Principiile Oxentia Tourism: Siguranța, Calitatea, Încrederea
Viziunea Oxentia Tourism: Ne dorim să fim ghidul de succes în călătoria ta plină de experiențe frumoase
www.oxentiatourism.ro | www.oxentiatourism.com |