Articole Opinii

Sali Sabri ◉ E oficial. Am avut covid și am scăpat...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ E oficial. Am avut covid și am scăpat...
E oficial. Am avut covid și am scăpat. Singura problemă pe care am avut-o în perioada covidului, a fost că nu am avut miros aproximativ 8 zile.
 
Știam că nu am cum să scap. La cât de mult mă expun, probabilitatea de a mă infecta era sigură. Rugăciunea mea era ca atunci când o să-l am, să fie o formă ușoară și să nu infectez pe nimeni. Dumnezeu, în bunătatea Lui, m-a ascultat. Am avut o formă ușoară, dar nu-s sigur că nu am dat-o și altora. După cercetările mele, slăbuțe, am infectat pe câțiva apropiați, dar și ei au avut o formă la fel de ușoară.

Încă sunt obez, am 20 de kg în plus față de cât ar trebui, dar dacă m-ar fi prins coviduțul când aveam vreo 55 de kg în plus, când aveam obezitate morbidă, probabil că era jale.

După citirea rezultatelor, doamna doctor, mi-a spus că am nevoie de vaccin doar pentru a călători. Nu prea m-a convins, dar mi-a întărit teoriile conspirației în care cred uneori. Cred că și doamna doctor este conspiraționistă.

Am câteva întrebări, poate reușește careva dintre dvs. să-mi răspundă, fără jigniri și catalogări puerile. Dacă am scăpat, mulțumesc Lui Dumnezeu, cu bine de covid, la ce mă mai ajută vaccinul? Dacă trupul meu a format anticorpi, care potrivit specialiștilor, ajută enorm, la ce-mi va folosi vaccinul?

Sali Sabri