Articole Devoționale / Motivaționale

Tony Berbece ◉ A venit vremea în care Diavolul nu se mai ascunde, iar oamenii îl îmbrățișează…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ A venit vremea în care Diavolul nu se mai ascunde, iar oamenii îl îmbrățișează…
Vrăjitoria e pe față, iar închinarea la draci anunțată în Apocalipsa este chiar aici. Este si acesta un semn al sfârșitului. Mii de tineri se întâlnesc la concerte demonice sub nume de genul “Templul Lunii”, “Magia Lupului”, “Împărăteasa Lunii”, etc… Iar artiștii invitați pozează a semn de inchinare, ca si cum s-ar ruga. La ce oare se închină ei? Ieri a venit o persoană la slujbă care vorbea cu demonii din ea, efectiv îi întreba și ei răspundeau sub o altă voce și cu un tremurat puternic. Când i-am spus că trebuie să-L mărturisească pe Hristos și să-L laude pe El a spus că are o credință personală, crede în dumnezeul tuturor. A plecat manifestându-se cu putere încă o dată, țipând la noi și zdruncinându-se într-o manieră demonică, care e demnă de filmele de groază. Continuăm să ne rugam pentru această persoană și o așteptăm când va fi gata să-L aleagă pe Hristos, Cel care o poate elibera.

Mi-am dat seama atunci că unii oameni aleg să trăiască cu demonii, este efectiv o alegere. Nu vor să audă de cine îi poate scăpa, anume de Mântuitorul. Nu vor să-L primească ca Domn ca să fugă demonii de ei, ci pur și simplu vor să zacă în păcatele pe care le iubesc cu riscul de a fi uciși de draci și de a păți ce-i mai rău, mulți sunt ca cei dependenți de droguri, care mai vor o doză chiar dacă sunt conștienți că poate fi ultima, la fel mulți merg spre păcate chiar dacă sunt conștienți că poate fi ultimul comis și apoi urmează Iadul.

Mă înfioară vremurile acestea în care oamenii aleg deliberat simbioza, unirea, călăuzirea demonică de dragul poftelor păcătoase, în loc să-L aleagă pe Hristos, care-i poate elibera și duce la odihnă, ei aleg conviețuirea cu dracii. Iată versetul din Apocalipsa care descrie aceste vremuri: “Oamenii care au mai rămas, şi anume cei care nu au fost omorâţi de aceste urgii, nu s-au pocăit de lucrările mâinilor lor, acelea de a nu se mai închina demonilor şi idolilor de aur, argint, bronz, piatră şi lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble. Şi nu s-au pocăit nici de crimele lor, nici de vrăjitoriile lor, nici de desfrânarea lor şi nici de furturile lor (Apocalipsa 9:20-21).

Tu pe cine ai ales?

Cu prețuire,
Toni Berbece