Articole

Tony Berbece ◉ Ce-mi doresc la 37 de ani

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Ce-mi doresc la 37 de ani
Îmi doresc puterea de a vă sluji precum a făcut-o Moise, să nu-mi slăbească picioarele, care să alearge la bolnavi, la văduve si la orfani, să nu-mi slăbească ochii, care trebuie să scoată din Scripturi apa sănătoasă a lui Hristos, să nu-mi slăbească mâinile care să trebuie să care oaia rănită, să nu-mi slăbească inima, care trebuie să poarte mii de poveri, iar uneori să facă față la mii de săgeți. Îmi doresc să vă pot sluji până la adânci bătrâneți, pentru că vă iubesc in Hristos.

Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată. M-am rugat fierbinte să nu fiu pricină de poticnire pentru nimeni, adică să nu pic în niciun păcat pentru a fi un prost exemplu si un motiv de arătat cu degetul. Îmi doresc la sfârșitul vieții să pot spune si eu cu cinste: “M-am luptat lupta cea bună, mi-am sfârşit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa dreptăţii, pe care mi-o va da Domnul, Judecătorul cel Drept, în ziua aceea, şi nu numai mie, ci tuturor celor care vor fi iubit arătarea Lui (2 Timotei 4:7-8).”

Îmi doresc să câștig atât de mulți oameni pentru Hristos încât în Cer să-mi ia mii de ani să pot să-i cunosc pe toți, îmi doresc să fiu un războinic al lui Hristos, care să zdrobească atât de multe capete de draci, iar colții aceia cu care au mușcat din oameni să le străpungă si limba aceea înșelătoare când călcâiul le va zdrobi “oasele craniului”. Îmi doresc să fiu de temut, nu pentru oameni, ci pentru demoni. Îmi doresc să nu stau o zi degeaba, ci în fiecare zi să pot spune: “Doamne, am mai adus unul la tine ca să-l speli, să-l vindeci și să-i scrii Numele in Cartea Vieții!”

Cu prețuire,
Toni Berbece