Articole

Tony Berbece ◉ Ce i-am dăruit unui copil abuzat…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Ce i-am dăruit unui copil abuzat…
A venit o mămică disparată cu fiul ei care a rămas cu traume si cu un comportament deviant in urma unor abuzuri imorale. Acest copilaș, care abia învață sa scrie si sa citească, a avut parte de un tratament necurat din partea unei persoane, însă din păcate mintea copilului a fost foarte afectată si comportamentul lui la fel. Una dintre cele mai parșive strategii ale Diavolului este de a abuza copii, pentru ca mulți dintre aceștia din păcate nu mai găsesc calea spre curăție. Cumva sunt aruncați direct in gânduri si comportamente mizerabile. Însă in Hristos exista soluție si vindecare.

Niciodată nu m-a durut sufletul așa de tare ca atunci când am auzit povestea acestui copil si i-am privit ochii. Se vedea ca poarta o povara cum rar îți este dat sa vezi. Ca pastor mi s-a dat să simt toată acea încărcătura de peste suflețelul lui. M-am rugat cu atât de mult foc si am mustrat orice trauma, orice gând si ca orice comportament deviant sa stea departe de acest copilaș. I-am dăruit o Biblie specială in care toate versetele de aur sunt subliniate cu culori diferite.

Când a luat Biblia în mâini i s-au luminat ochii, efectiv a simțit si el ca e speranța pentru eliberare si că viata lui se va schimba. Mi-a promis că o va citi si ca va lupta cu orice gând sau fapta rea si ca nu se va lăsa afectat de nicio trauma. Continui sa ma rog cu foc pentru acest copilaș si pentru orice alt copil “abuzat sexual de dracii” care umbla liberi prin trupuri de omeni care s-au lăsat posedați. Visul meu este sa dau fiecărui român o Biblie, in România sunt milioane de oameni fără Biblie si știu ca aceasta carte ferește oamenii din a fi abuzatori si vindecă inimile celor abuzați. Pe Național Arena vom dărui mii de Biblii dar încă nu le avem. Dacă dorești sa te implici in aceasta campanie de donare de Biblii te rog sa-mi scrii.

Cu prețuire,
Toni Berbece