Articole

Tony Berbece ◉ Drag popor evreu, iertați-ne!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Drag popor evreu, iertați-ne!
Dar ce le-au făcut românii evreilor, ați putea spune? Sau poate spuneți: Doar nemții, austriecii si alții sunt de vină! Iată ce a scris Paul Johnson în cartea “O istorie a evreilor”:

“Trupele române, care conlucrau cu Einsatzgruppe D din sudul Rusiei, i-au revoltat până si pe germani prin cruzimea lor și din pricina faptului că nu îngropau cadavrele. Pe 23 Octombrie 1941, romanii au comis un masacru general în rândul evreilor din Odessa, după ce o mină le-a distrus cartierul general al armatei. A doua zi au mânat cu forța grupuri mari de evrei în patru depozite uriașe, i-au stropit cu benzină și le-au dat foc, între 20.000 și 30.000 de evrei au ars de vii…”

Mă îngrozește acest fragment din istorie si mai sunt din păcate multe altele, de aceea toată România trebuie să strige azi, în ziua comemorării victimelor Holocaustului, chiar la decenii după acest incident: “Iertați-ne dragi evrei, iartă-ne Doamne de sângele vărsat!” Dar această cruzime este încă la porțile inimilor noastre. Omul este oricând capabil să repete istoria, Apocalipsa spunându-ne că se vor întâmpla chiar astfel de atrocități si genociduri din nou. Antihristul își pregătește o armată din toate popoarele, la fel ca în Al Doilea Război Mondial și cu o ură nebună va decima o rămășiță precum cea evreiască, care nu se supune “regulilor”, “emancipării” și nu i se închină lui ca unui dumnezeu fals.

Dumnezeu încă din Geneza a strigat la om, la Cain, și i-a spus: “Nu-i aşa? Dacă faci bine, vei fi bine primit, dar, dacă faci rău, păcatul pândește la uşă; dorinţa lui se ţine după tine, dar tu să-l stăpânești (Geneza 4:7).” Dumnezeu i-a spus lui Cain, ca și noua astăzi, că ura pândește la inimile noastre, o putem stăpâni, dar cine o lasă înăuntru ajunge un ucigaș al fratelui său. Oare a ascultat Cain? Nu. Oare vei asculta tu? Sper că da.

În vremurile acestea de destrăbălare morală, Hristos ne spune că dragostea se va raci tot mai mult până când se va ajunge la o ura demonică asupra celor drepți și sfinți. Va urma! Noi să ne pregătim și să fim gata să apărăm neprihănirea chiar cu prețul vieții. Ești gata?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece