Articole

Tony Berbece ◉ Între “ce aveți cu ei?” și “ce au cu noi?”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Între “ce aveți cu ei?” și “ce au cu noi?”
La început, oamenii naivi și fără discernământ spiritual și moral urlau la noi și ne întrebau: “ce aveți cu ei?” Personal am fost aproape bătut de unii oameni când căutam să avertizez cu privire la pericolul din spatele “paradelor” ce par a fi făcute de niște “circari” inofensivi, dar vedem din Biblie că “circarii” aceștia au dorit să “violeze” și cele mai pure ființe. În perioada Referendumului pentru familie chiar am primit amenințări cu bătaia ca să nu spun și mai mult. Apoi, vedem astăzi că situația s-a răspândit și de la amenințarea câtorva “postaci” sau a câtorva conservatori s-a trecut la amenințarea libertății noastre generale.

Azi ne sunt amenințate foarte multe drepturi, dreptul de a ne trimite în siguranță copiii la școală, dreptul de a refuza avortul făcut la cerere, ca și un epilat sau tuns, dreptul de a trăi după Scripturi. În țările care ne bagă pe gât aceste legi nu ai voie nici măcar să te rogi pentru oameni cu patimi, nu ai voie să-i consiliezi, nu ai voie să postezi versete din Biblie despre păcat si moralitate, nu mai ai voie să predici despre păcat, nu mai ai dreptul de a fi practic preot, creștin și sa-ți expui moralitatea, ci doar “goliciunea”.

Oare nu ni se iau drepturile fundamentale? Oare aceasta nu-i o “dictatură” mai grea decât cea comunistă? Măcar ei își îmbrăcau “ateismul” într-un simț moral, dar aceștia de azi au dezbrăcat “ateismul” lor de orice rușine, de orice simț moral sau discernământ și vor să ne “dezbrace” si pe noi și mai ales pe copiii noștri. As spune că ce au ei e mai degrabă pură vrăjitorie Izabelică. Oare le vom permite în timp ce noi stăm “cuminți”?

Cu prețuire pentru rezistența lui Hristos,
Toni Berbece