Articole

Tony Berbece ◉ Nu judecați familiile cu mulți copii, ele au o misiune…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Nu judecați familiile cu mulți copii, ele au o misiune…
M-a sunat tatăl a 9 copii, plus unul în burtica mamei, că e in drum spre București si că s-ar bucura să ne întâlnim si fiindcă suntem în plină campanie de donat ghiozdane nu l-am lăsat sa plece cu mâna goală, ci le-am dăruit celor 9 copilași câte un ghiozdan plus tot ce au avut nevoie din depozitul Misiunea Profides. Cei doi părinții sunt oameni foarte harnici si foarte responsabili, fiecare copil este atent îngrijit si se tine de școală. 

Tatăl celor zece copii îmi povestea că de curând soția a fost operata, iar el a avut probleme cu un picior si au zăcut la pat amândoi timp de aproape o săptămâna. Se gândeau că ar avea nevoie de cineva să le facă un pic de curat si să le gătească de mâncare la copii, nu știau la cine să apeleze, însă la ușa lor a bătut o văduva cu trei copii, care a zis ca a fost îndemnată de Dumnezeu să vina să-i ajute să le facă curat si de mâncare. Dumnezeu a lucrat ca in cazul lui Ilie, tot printr-o văduva. M-am gândit ca atunci când noi nu vedem astfel de familii sau le ignoram, le vede Dumnezeu si le mai trimit in ajutor care o văduva sau câte un corb. 

Așadar, nu judecați familiile cu mulți copii, ele fac ce putine familii ar putea face, ele cresc o mică lume, o lume plină de iubire, de aventură si duc mai departe demografia României si-așa în declin maxim. Îmi aduc aminte de copilărie când noi eram batjocoriți în fel si chip pentru că eram șase copii, mama era poreclită “iepuroaica” de vecinii răutăcioși, iar noi eram văzuți ca niște ciudați, cu toate ca eram îngrijiți si bine crescuți. Văd cum Diavolul pune o hulă specifică față de familiile cu mulți copii pentru că el urăște viata, însă vă spun că ele au o misiune sfântă si cele mai multe dintre aceste familii o duc la capăt cu bine. Rugați-vă pentru familiile cu mulți copii!

Cu prețuire,
Toni Berbece