Articole Semnele vremurilor

Tony Berbece ◉ Oare așa de ușor ne pot speria?

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Oare așa de ușor ne pot speria?
Ne-au amenințat cu un “virus” ucigaș, care ne poate lua respirația, dar care nu ne poate face nimic sufletelor și imediat ne-am lăsat închise Bisericile. Trei luni am stat cuminți de frica unui “virus”, care ucide trupul și am gustat amarul lașității noastre, când Dumnezeu ne-a zis să nu ne temem de cei ce ucid trupul, ci de Cel care poate arunca si trupul si sufletul în Focul cel veșnic al Iadului. Am cedat Bisericile și aici Diavolul a văzut că suntem tare slabi. Iar acum încă profită. De-am fi ieșit măcar preoții și pastorii tot aveam de “o răscoală” bună, măcar față de demoni dacă nu față de oameni, dar suntem prea dezbinați ca să putem spune “Tatăl Nostru” împreună ortodox cu catolic, penticostal cu baptist și tot așa. Pentru Biserică n-au avut autorizații de a ne ruga în Piața Victoriei, dar pentru marșul spurcăciunii și festivaluri demonice au avut…

Ne-au amenințat apoi că ne iau vacanțele, când au văzut că nu ne mai sperie “virusul” acesta cu care puteam conviețui, cu care ne putem bate prin puterea si înțelepciunea pe care ni le-a dat Dumnezeu nouă si medicilor noștri. Ne-am speriat si ne-am dus, o mare parte dintre noi, să facem repede ce ne cer, ne-am inserat de frica de a nu pierde mesele în mall-uri și concediile în “occidentul” spurcat de păcat. Puțini s-au inserat din considerente medicale (oameni pe care îi respect), majoritatea ca să poată “vinde si cumpăra”. Așadar, au creat un ser care ne vindecă de “închisoare” și nu de vreun virus. Oare cum vom rezista Antichristului dacă la acest test am cedat atât de repede? Înțeleg de aici că Antichristul este motivat să vină destul de repede, dar noi ne bucurăm pentru că lucrarea lui de amăgire nu este pentru Biserică, căci pentru noi vine Hristos.

Acum vor să ne fure din nou slujbele, magazinele, restaurantele, serile de plimbări prin parcuri, să ne facă din case din nou “pușcării”, ne bagă în propriile cămine la 20:00, fix ca pe găinile din coteț. Am ajuns în ochii lor mai josnici decât găinile, suntem tratați ca niște animale pe care le bagi în grajd cu sila, iar ei cred că au lumea la picioare. Dacă pentru voi suntem ca niște găini și ca niște vite, veți vedea că avem un Dumnezeu care a pus în noi suflare din gura Lui, iar demnitatea aceasta nu ne-o puteți fura niciodată. Suntem fii de Dumnezeu, de aceea rămânem demni si liberi până la sfârșit!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece