Articole Semnele vremurilor

Tony Berbece ◉ Paradoxuri…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Paradoxuri…
Ne vorbesc de protecția copiilor în timp ce permit spurcarea minților lor prin materiale “denaturate” chiar din grădinițe, expunându-i la idei ce-i pot schilodi pe viață, cum că își pot schimba “înzestrările” și darurile naturale ca pe ciorapi.

Ne vorbesc despre drepturile minorităților în timp ce drepturile majorității sunt călcate în picioare când vine vorba de protejarea familiei, când majoritatea își apără drepturile se numește “homofobie”, însă când o minoritate ne calcă în picioare cu o propagandă agresivă și spurcată, atunci este “emancipare”. Nu se mai produc filme, cântece, știri, emisiuni, materiale publicitare fără a se insera “agenda” mondială de stricare a minții, pe care majoritatea n-o “înghit”, dar pe care e nevoită s-o vadă.

Ne vorbesc de salvarea populației planetei, asta după ce ani de zile s-au văitat că suntem prea mulți si că o soluție ar fi să ne mai împuținăm. Azi, aceiași oameni se prefac că se zbat pentru fiecare dintre cei șapte miliarde de indivizi de parcă fiecare ar fi chiar ultimul.

Ne-am săturat de ipocrizia cu care vă dați salvatori ai drepturilor și ai planetei, când de fapt ați dus lumea aceasta în cea mai mare spurcăciune morală de la potop încoace. De aceea prăpădenia aceea mare despre care Biblia ne vorbește se va întâmpla curând. Nici nu vă dați seama că fiecare acțiune de-a voastră apropie și mai mult ziua sfârșitului, pentru că fiecare acțiune atrage si mai mult Judecata cea mare și finală. Noi o așteptăm pentru că avem asigurată scăparea, voi pe ce vă bazați când pământul de sub voi va trosni ca lemnul din sobă, iar cerul va fi ca văpaia focului?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece
 
Vezi AICI cu ce partide politice ar vota credincioşii evanghelici în acest moment! Bifează opțiunea ta în SONDAJUL NOSTRU DE OPINIE în curs de desfăşurare!