Articole Devoționale / Motivaționale

Tony Berbece ◉ Peste 30.000 de rugăciuni ascultate

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Peste 30.000 de rugăciuni ascultate
George Muller a fost tatăl a peste 10.000 de orfani. El avea zilnic de îngrijit câteva sute de orfani dar si-a propus să nu împrumute niciodată niciun ban, ci doar să se roage pentru nevoile orfelinatelor pe care le avea în grijă. El a notat în jurnalul lui si rugăciunile, dar si răspunsurile, iar la finalul vieții a numărat peste 30.000 de rugăciuni ascultate aproape instantaneu, uneori chiar se ridica de pe genunchi pentru a raspunde la ușă, unde îl așteptau oameni cu bani sau cu alimente pentru orfani.

Odată se ruga pentru hrana orfanilor, pentru că nu mai avea nimic să le dea de mâncare, dar în același timp le-a cerut acestora să se așeze la masă ca si când ar avea ce să le pună în farfurii. In timp ce se ruga, la ușă a venit văcarul satului cu zeci de litri de lapte, iar la scurt timp a venit și pitarul regal, căruia i s-a stricat roata la căruță chiar în fața orfelinatului, astfel că a ales să ofere pâinea caldă copiilor orfani. Într-o altă împrejurare s-a înfundat canalizarea, iar ca să sape pe toată lungimea ei pentru a descoperi unde este înfundată costa prea mult. S-a rugat ca Domnul să-l călăuzească să sape fix acolo unde era înfundată și chiar așa a fost, s-a plimbat pe lungimea canalizării și le-a cerut muncitorilor să sape fix unde era defecțiunea.

Nu-i așa că avem un Dumnezeu minunat? Iată câte avem de învățat de la un om care nu a purtat pe umerii săi doar 5-10 persoane, ci sute de copii orfani în același timp. Tu ce experiențe ai cu Dumnezeu? Sau tu ai ales să te vaiți, să cârtești și să suni în toate direcțiile făcându-ți datorii peste datorii fără nicio speranță și scăpare pentru că nu vrei să-L implici pe Hristos? Alege să Îl pui la încercare pe Dumnezeu tău. El, în bunătatea Lui, va raspunde prin minuni cum spune Scriptura. Adună mărturii miraculoase cu Dumnezeul tău. Începe de azi!

Cu prețuire,
Toni Berbece