Articole Semnele vremurilor

Tony Berbece ◉ Știri din “viitor”…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Știri din “viitor”…
Unii au ajuns în “viitor”, iar în Filipine cei “neinserați” sunt arestați dacă sunt găsiți că umbla haihui și inconștienți pe stradă ca niște oameni liberi. Acolo e o infracțiune să nu te inserezi.

Unii au ajuns în “viitor”, iar în Italia “bătrânii” de peste 50 de ani care nu sunt inserați sunt amendați cu 100€ de fiecare data când sunt prinși, apoi dacă îți permiți sa mergi la munca “neinserat” ești amendat cu sume între 600 si 1500€.

Unii au ajuns în “viitor”, iar în Franța testul nu mai este valabil, dacă vrei să fii un om “liber” trebuie să le plătești tribut, “inserându-te” împotriva voinței și a cugetului tău cu ce îți dau ei “gratis”.

Se spune că România a rămas în urmă, dar mă rog să nu mai ajungă niciodată în viitorul acesta în care se află anumite țări, conformându-se cu aceste națiuni deja cucerite. “Turbează” televiziunile că în România nu s-a votat “pașaportul robiei” și că am rămas în urmă. Mă rog ca România să rămână aici, în urmă, chiar mai în urmă, prin 2019. Mă rog ca România să devină o oază de libertate în care să se refugieze toți cei ce mai caută un loc al libertății. Mă rog ca România să întoarcă binele pe care națiunile lumii ni l-au făcut primindu-ne în fuga noastră de un sistem opresiv. Mă rog ca România să devină “o tabără de refugiați”, refugiați care cer “azil politic” din cauza opresiunii unui sistem politico-demonico-sanitar. Să nu se bucure cei ce-s liberi acum, curând le expira libertatea care a devenit un lux condiționat. Rugați-vă să nu fiti duși în robie, iar cea mai grea robie este a Iadului.

Doamne ajută!

Cu prețuire,
Toni Berbece