Articole Devoționale / Motivaționale

Tony Berbece ◉ Susține viața, susține puritatea…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ Susține viața, susține puritatea…
O mămică a fost înșelată de soțul ei, iar pentru a se răzbuna și-a înșelat și ea soțul, din înșelare a rezultat un copil, iar de aici a pornit un război total contra acestui pui de om, toate vocile din jur cereau executarea cu moartea prin avort a acestui copil. Mămica a ajuns și la mine la rugăciune, m-am rugat și am binecuvântat copilașul din pântec și știu că va fi născut și că va avea cel puțin șansa unei mame. Mama este spre reabilitare spirituală și psihică în urma traumei și deciziilor greșite luate la nervi. Dar mă gândeam, ce este viața? Oare nu puritate? Fără puritate se nasc greșeli care duc chiar la moarte. De aceea oricât s-ar greși față de voi, nu vă răzbunați, nu răspuneți la rău cu rău. Aceasta e voia Diavolului, nu a Domnului.

Iubiți copiii și nu-i puneți încă de la concepere sub semnul “ghilotinei” numită avort. O altă mămică mi-a scris disperată că vrea să ia pastila de a doua zi, că ea nu vrea copilul care simte că se prinde în pântecul ei, era evident că-l urăște încă din prima zi de la concepere și că vrea să-i trimită ca “dedicație” o pastilă care să-l execute.

Oare nu acesta este scopul familiei? Să dea naștere unui copil atunci când poate chiar fără voie își permite să apară? Oare nu și pentru acest lucru întemeiem familii? De aceea fii gata tu ca tată și mamă ca în orice moment să primești un îngeraș, acesta este planul sfânt al familiei, este peste carieră, concedii, comoditate și alte planuri. Moașele din Egipt au fost binecuvântate de Dumnezeu pentru că n-au ucis copiii de parte bărbătească la porunca lui Faraon, la fel au fost binecuvântate și mamele evreice, iar salvarea le-a venit tocmai printr-un copil care n-a fost “avortat”.

În copiii pe care nu-i ucidem sunt binecuvântările poporului nostru, sunt doctori, ingineri, profesori, politicieni și tot ce avem nevoie. Uciderea de prunci îl scârbește pe Dumnezeu, care-și trimite mânia de sus contra poporului ce se îndeletnicește cu această practică, iar România e fruntașă. Iartă Doamne România și îndură-te de noi!

Cu prețuire pentru părinți,