Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Un nou protest pentru susținerea familiei Furdui la Hannover

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Un nou protest pentru susținerea familiei Furdui la Hannover
Salvați copiii Furdui!

Duminică, 18 septembrie 2022
Locația: Hannah-Arendt-Platz 1, 30159, Hannover
Ora: 12:00

După aproape un an jumătate de la intervenția abuzivă a angajaților Jugendamt Heidekreis in Familia Furdui, copiii trec prin traume neimaginabile și cu greu mai pot îndura tratamentul la care sunt supuși.

Situația copiilor mai mici este foarte incertă, deoarece Jugendamt nu a dorit să facă un plan de reunificare a familiei. Familia are nevoie de susținere din partea noastră.

Pentru copiii cei mari, la instanța superioară va fi in octombrie o nouă evaluare a situației și, după caz, pot fi lăsați acasă David și Naomi. Pentru acest lucru li s-au impus părinților niște condiții a căror îndeplinire a fost blocată intenționat astfel încât să se amâne acest termen.

Mulțumim tuturor susținătorilor familiei Furdui! Mulțumim fraților și surorilor care au susținut această familie până acum, mulțumim pastorilor și bisericilor care s-au implicat și vă rugăm să fiți alături de părinții și copiii Furdui în continuare. Este nevoie urgentă să ne unim mai mult ca oricând pentru a demasca aceste practici abuzive și inumane, iar Familia Furdui să fie reunită.