Articole

A primit totul de unde a dat totul…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
A primit totul de unde a dat totul…
Magda (fata de la Dragoste desculță), a părăsit acum câțiva ani viața confortabilă din București si a ales să colinde dealurile din Vaslui în căutarea oamenilor uitați de societate. A scos din foame și sărăcie mii de oameni, a construit zeci de case pentru nevoiași si a plâns mult văzând cele mai crunte situații în care pot ajunge unii copii. A luptat ca sute de copii să nu ajungă in orfelinate, oferindu-le condiții, făcând din bordeiele lor palate pentru ei, Magda a înghețat de frig, a fost arsă de arșița soarelui și a cărat zeci de tone de alimente si haine pentru nevoiași. Eu o consider o Maica Tereza de România.

Ea este cea care mi-a prezentat sute de cazuri de familii nevoiașe pentru a putea ajuta si noi prin Misiunea Profides, ea a făcut munca de cercetare pentru ca noi să ne ducem direct la țintă cu dubele noastre pline de bunătăți. Uneori am rămas șocat unde a putut găsi familii amărâte, în zone fără semnal si greu accesibile, cum ar fi familia lui Superman (chiar așa îl cheamă pe unul dintre copii), familie căreia i-am si făcut o casa prin harul Domnului.

Dar azi a fost una dintre acele zile în care Dumnezeu plătește cu vârf și îndesat tot efortul și toate lacrimile vărsate în Numele Lui pentru alții. Magda s-a măritat cu Beni, un bărbat cât bradul si cu o inimă de aur, ajutorul potrivit pentru lucrarea minunată în care Magda trudește de ani de zile. Uitându-mă la ei am realizat că Dumnezeu nu rămâne niciodată dator, iar mâna Lui este foarte mare. Știți întâmplarea aceea cu copilul care i-a cerut unui nene să bage el mâna în borcan și să-i dea bomboane, pentru că nenea are mâna mai mare? Așa e cu Dumnezeu. Când faci ceva în Numele Lui, vine și vremea când El bagă mâna în borcan și îți dă ce oamenii nu pot oferi niciodată, atât aici cât și în veșnicii. De azi Magda si Beni vor fi una dintre cele mai puternice si minunate familii din România, de acum înainte dealurile din Vaslui vor cunoaște dragostea a două inimi care s-au unit și au o putere nu dublă, ci puterea lui Hristos care îl cuprinde cu dragoste pe cel sărac si uitat de lume.

Felicitări Beni și Magda!

Cu aleasă prețuire,
Toni si Gabriela Berbece