Știri externe Familie Semnele vremurilor

Adriana Radu, activistă pro educație sexuală și pro homosexualitate, a fost numită în CES

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Adriana Radu, activistă pro educație sexuală și pro homosexualitate, a fost numită în CES
Adriana Radu, președintele Asociației „Sexul versus Barza”, a fost numită în calitate de membru al Consiliului Economic şi Social (CES), informează Agerpres.
 

Decizia vine după ce vicepremierul Dan Barna a spus că i-a cerut premierului Cîţu să revină asupra deciziei de respingere a numirii acesteia în CES, hotărâre luată la vremea respectivă de premierul interimar Nicolae Ciucă.

„Am avut astăzi o întâlnire cu premierul Florin Cîţu pe diverse subiecte curente, printre care i-am propus şi să revenim asupra deciziei de a respinge numirea Adrianei Radu în Consiliul Economic şi Social. Am argumentat că doamna Adriana Radu este de fapt reprezentanta reală a societății civile în CES, conform opțiunii exprimate de majoritatea asociațiilor care i-au acordat încrederea. Am decis să reparăm o decizie care a provocat justificate proteste. În acest moment decizia este în Monitorul Oficial. Reprezentanta Asociației ‘Sexul şi Barza’ îşi poate ocupa locul care i se cuvine. Prin dialog şi argumente raționale se pot face mult mai multe lucruri bune. Alianța USR PLUS îşi are rădăcinile în societatea civilă şi nu va uita niciodată acest lucru”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Asociația „Sexul vs Barza” este autoarea unui proiect de materie „Educație sexuală”, pe care a încercat să-l impună Guvernului în perioada 2013-2014, în care copiii erau învățați, printre altele, cum să se masturbeze sau să vizioneze filme pornografice. Programul a fost lansat chiar la Palatul Parlamentului.

Continuarea pe www.r3media.ro