Apel la rugăciune

Agenţia Kairos ◉ Apel la rugăciune!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Agenţia Kairos ◉ Apel la rugăciune!
Vă rugăm sa va rugati pentru:

• Mulțumim lui Dumnezeu ca ne-a dus aici pentru un timp ca acesta .Este un mare privilegiu să fim folosiți de Domnul nostru.El ne-a chmat să ne iubim aproapele si să-i iubim atunci când vin la noi. Tot ceea ce facem este să-L ascultăm.

• Rugați-vă ca Domnul să ne dea voluntari cu abilitati potrivite nevoilor noastre. Traducatori pentru limba ucrainiana și/sau rusa sunt de foarte mare ajutor. Avem nevoie de personal medical atat timp cât este nevoie pentru persoanele cu probleme medicale.

• Rugati-vă pentru refugiatii care au boli cronice și locuiesc acum aici cu noi la casa de misiune.. In mod special pentru Natașa care doar ce a avut chemoterapie și ne-a implorat sa nu o lasăm să moară în România , ci vrea să moară in Ucraina. De asemenea este și Irina de 19 ani care are insufiență renală și are nevoie de transplant renal.Dar rugați-vă si pentru ceilatți bolnavi care nu sunt primiți de alte organizații.

• Rugați-vă ca Dumnezeu să oprească acest război crud și ca soldații ruși să se retragă din Ucraina.

• Rugati-vă pentru refugiații care-I ajutăm cu nevoile lor fizice ca să putem să îi câstigăm cu dragostea lui Hristos, să avem trducători suficienți pentru a împărtăși cu ei evanghelia care este atât de importantă pentru ei. Rugați-vă pentru Noile Testamente și tractatele in ucrainiană pe care le-am dat sa fie folosite pentru câștigarea lor pentru Hristos.

• Rugați-vă pentru această familie care a venit în această seară și are o fată cu autism sever. Noi nu avem posibilitatea sa o ajutăm. Ea are nevoie de un loc liniștit atât pentru ea cât și pentru părinții săi, noi nu le putem oferi acest loc. Rugați-vă să le găsim un loc potrivit, ne este foarte greu să vedem aceasta nevoie și să nu putem ajuta.
Agenţia Kairos