Articole Semnele vremurilor

Campania Biden urmărește să mobilizeze alegătorii LGBTQ prin blitz media

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Campania Biden urmărește să mobilizeze alegătorii LGBTQ prin blitz media

Campania de realegere a președintelui Biden a anunțat luni planuri de a lansa noi eforturi de organizare și un blitz media plătit menit să atragă alegătorii LGBTQ în timpul lunii Mândriei.

Campania intenționează să aibă prezență la peste 200 de evenimente Pride în 23 de state, inclusiv fiecare dintre statele de luptă care vor decide alegerile din noiembrie, potrivit unui comunicat de presă. Inițiativa alegătorilor LGBTQ a campaniei, Out for Biden-Harris, va lucra cu cluburile, caucusurile, consiliile și rețelele de bază LGBTQ din toată țara pentru a mobiliza alegătorii și a valorifica relațiile administrației cu susținătorii influenți ai drepturilor LGBTQ.

La sfârșitul lunii, Biden și prima doamnă Jill Biden, care au început Luna Mândriei cu o apariție duminică la festivalul anual Pride din Pittsburgh, vor găzdui un eveniment de strângere de fonduri LGBTQ în New York City.

„Datorită muncii neobosite a organizatorilor LGBTQ+, comunitatea noastră a făcut pași uriași către egalitate și, mulțumită președintelui Biden, nu doar am remediat răul impus de Trump, am luat mai multe măsuri ca niciodată pentru a extinde drepturile și libertățile. pentru fiecare american”, a declarat Sam Alleman, directorul național de implicare LGBTQ+ al campaniei Biden-Harris. „Toate aceste progrese sunt pe linie în luna noiembrie”.

Continuarea pe www.ziuadedolj.ro