Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Cazul Furdui ◉ Am hotărât să punem la dispoziția publicului documente și informații din dosar...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Cazul Furdui ◉ Am hotărât să punem la dispoziția publicului documente și informații din dosar...
Stimați susținători ai familiei Furdui,

Stimați oameni de bine de pretutindeni,

Ca urmare a evoluției negative a cazului Furdui și văzând că Jugendamt Heidekreis continuă acțiunile de distrugere a vieții copiilor și a familiei am hotărât să punem la dispoziția publicului documente și informații din dosar care atestă modul abuziv și rău-intenționat în care Jugendamt Heidekreis a acționat și continuă să acționeze.

Timp de un an de zile am asistat cum instanței și diverselor autorități le-au fost prezentate date mincinoase bazate pe ideologie și nicidecum pe realitate. Avem la dispoziție cea mai mare parte a actelor din dosar și cunoaștem acțiunile abuzive ale Jugendamt și le vom prezenta așa cum s-au derulat, rămânând ca dumneavoastră, cetățeni români, germani, francezi, americani și de orice altă naționalitate să judecați dacă acțiunile distrugătoare ale angajaților Jugendamt sunt direcționate spre binele suprem al copiilor sau spre altceva.

Am luat această decizie după ce asistăm la o încercare a angajaților Jugendamt de a prezenta lumii deciziile abominabile pe care le ia față de familia Furdui ca fiind acțiuni drepte și binefăcătoare față de copiii Furdui. Precum în basmul lui Andersen „Hainele cele noi ale Împăratului”, Jugendamt strigă în gura mare „Priviți hainele noi ale Împăratului”.

Totuși, copiii au curajul să strige că Împăratul este gol. Din documente și prezentarea evenimentelor puteți decide dacă tolerați mascarada Jugendamtului sau luați atitudine pentru adevăr și pentru viitorul copiilor.

Pe 26 aprilie, angajații Jugendamt vin neanunțați la ușa familiei Furdui și le comunică părinților Camelia și Petru că toți cei 7 copii vor fi luați, chiar în acel moment, în custodia serviciului de protecție a copilului.

Fără nicio explicație, copiii sunt urcați în mașinile Jugendamt, duși într-o parcare a unui supermarket, despărțiți și plasați în cămine de copii. Micuța Lea, plângând, este smulsă din brațele Nataliei și dusă într-o familie surogat necunoscută.

Părinții rămân în stare de șoc cu o carte de vizită în mână. La numărul de telefon de pe cartea de vizită nu răspunde nimeni în următoarele zile.

Disperați, în dimineața zilei de 28 aprilie, la aprox. 40 de ore după intervenția abuzivă a Jugendamt, părinții trimit un e-mail la adresa de pe cartea de vizită prin care solicită o discuție telefonică, cer să o poată vedea cel puțin pe micuța Lea. Își exprimă deplina colaborare cu Jugendamt și cer ajutorul și un plan de acțiune în scopul reunificării familiei.

Jugendamt nu a răspuns niciodată la acest e-mail! Nu a fost interesat să comunice cu familia Furdui. Nu doar că nu a răspuns, dar în nici un alt moment nu a propus un plan de soluționare a acestui caz, pentru ajutarea și reîntregirea familiei, în afară de distrugerea și îndepărtarea copiilor de părinți și între ei.

Conform articolului 1666 și articolul 1666a din Codul Civil German, îndepărtarea copiilor din familie se face doar dacă există un risc acut asupra binelui copiilor și părinții nu colaborează pentru îndepărtarea lui.

Copiii Furdui nu se aflau în niciun caz într-o situație de risc acut, iar discuția cu părinții nu a existat niciodată.

În același timp, conform articolului 42 din Legea Protecției Sociale Jugendamt era obligat să pună la dispoziția copiilor, fără întârziere, posibilitatea ca ei să comunice cu o persoană de încredere imediat după preluarea lor din familie – lucru pe care Jugendamt nu l-a făcut, încălcând legea.

De asemenea, conform legilor naționale și a tratatelor internaționale este ilegal să se recurgă la preluarea copiilor în custodia autorităților de protecție a copilului fără întocmirea unui plan de reunificare a familiei, fără a acorda sprijin părinților pentru îndreptarea presupuselor nereguli.

Abuzurile Jugendamt Heidekreis au început încă din prima zi a intervenției lor în familia Furdui și continuă și în prezent, așa cum vă vom prezenta, factual, cronologic, pe parcursul ultimului an. Niciun om și nicio instituție de bună-credință nu pot acționa în acest mod!

Vineri, 29 aprilie, vom prezenta noi documente și informații.

Mai jos, e-mailul pe care Camelia și Petru Furdui l-au trimis oficialului Jugendamt Heidekreis responsabil de cazul lor.Galerie foto