Știri interne Conferințe/Seminarii

Conferința Emanuel 22 la Galați

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Conferința Emanuel 22 la Galați

Slujirea creștină este cea mai înaltă chemare pe care o poate primi cineva în lumea aceasta. Faptul acesta este datorat, pe de o parte, de impactul asupra sufletului veșnic al omului, iar pe de altă parte, pentru că are de-a face cu păstorirea celei mai mari valori pe care o are Dumnezeu sub soare, și anume, Biserica Sa, răscumpărată cu un preț incomensurabil, sângele Domnului Isus Cristos.

Chemarea irezistibilă a  lui Dumnezeu și înzestrarea Duhului Sfânt ne-au determinat să ne implicăm cu toată inima în slujirea Sa. Totuşi nu de puține ori am ajuns în situații în care am experimentat plafonarea, oboseala spirituală, emoțională și fizică, pierderea pasiunii pentru lucrare, din cauza rănilor pe care le-am căpătat de-a lungul anilor de slujire, ajungând să facem  lucrarea din rutină. 

Așteptările Domnului și ale celor pe care suntem chemați să îi slujim ne fac să ne dorim o lucrare făcută cu pasiune, care să aibă impact semnificativ în viețile oamenilor și în comunitate. Așa se face că undeva în adâncul ființei noastre tânjim după acel context în care să ne re-conectăm într-un mod proaspăt cu Cel ce ne-a chemat și să reaprindem pasiunea pentru El și pentru lucrarea Sa.

#ConferințaEmanuel22 cu tema „CONECTAT ȘI PASIONAT” îți oferă un mediu potrivit în care, alături de alți lideri creștini, să experimentezi: re-conectarea ta cu Dumnezeu, într-un mod proaspăt și cu alți slujitori. De asemenea, vei fi încurajat să te implici în noul sezon spiritual cu pasiune, pentru împlinirea mandatului încredințat de Mântuitorul.

Pune deoparte timp pentru a participa la această conferință, unde vom avea aproximativ 50 de workshop-uri pe diverse tematici (predicare, lucrarea cu tinerii, cu copiii, închinare, multimedia, evanghelizare, ucenicie etc.) care vor fi conduse de slujitori experimentați care sunt gata să împărtășească cu generozitate resursele pe care Dumnezeu le-a așezat în ei.

Conferința va fi cu prezență fizică. Vom înregistra atelierele care vor putea fi achiziționate ulterior. Termenul limită pentru înscrieri este de 25 septembrie (în limita locurilor disponibile).

Te așteptăm împreună cu echipa de lucrare!

Înscrie-te la conferință aici .

Mihai Dumitrașcu,
Pastor coordonator Biserica Creștină „Emanuel”, Galați