Știri interne Conferințe/Seminarii

Conferința II AREA - Alianța pentru Răspândirea Evangheliei Acasă

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Conferința II AREA - Alianța pentru Răspândirea Evangheliei Acasă
Fă lucrarea unui evanghelist” este tema Conferinței II AREA la care chemăm liderii din bisericile penticostale.

În zilele 3-„Fă lucrarea unui evanghelist” este tema Conferinței II AREA la care chemăm liderii din bisericile penticostale.

În zilele 3-5 octombrie 2022, la Domeniul Lupaș Arad, organizăm o conferință a Alianței pentru Răspândirea Evangheliei Acasă (AREA).

Evenimentul se adresează: păstorilor și slujitorilor din conducerea bisericilor, evangheliștilor, liderilor de tineret, studenților din institutele teologice. Invitații acestei conferințe sunt următorii: Moise Ardelean (Președintele CCP), Doru Cârdei (Chișinău), Marian Condrat (Tacoma, SUA), Iulian Costea (Atlanta, SUA), Mihai Dumitrașcu (Președintele CRP Constanța) și Valerian Jurj (Dublin, Irlanda).

AREA a început lucrarea de plantare de biserici în august 2019, iar la momentul prezent suntem implicați activ în 16 orașe din România unde se fac pași considerabili în vederea înființării a noi biserici penticostale.

În an centenar al cultului, am ales locația de la Arad unde să reîmprospătăm spiritul de evanghelizare a liderilor din comunitatea noastră. Încă de la începuturi biserica a crescut prin transmiterea Evangheliei celor din jur. Această sarcină nu trebuie să se stingă.
Vă așteptăm!

Click aici pentru a citi mai multe și a vă înscrie: https://forms.gle/LFiUc6kVJddxnAM48