Apel la rugăciune Mapamond Creștin

Dan Lup ◉ Un nou apel la rugăciune pentru Myanmar!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Dan Lup ◉ Un nou apel la rugăciune pentru Myanmar!

Iubiți frați, surori şi tineri în Domnul, aşa cum se ştie, situația în Myanmar a devenit destul de rea, armata condusă de dictatorul Min a preluat conducerea tării şi a închis Guvernul democrat, pe unii la domiciliu iar pe alții în puşcărie.

În decembrie 2019 Domnul mi-a dat posibilitatea să fiu față în față cu Preşedintele , Vicepreşedintele şi State Counseller-ul țării, Aung San Suu Kyi, am avut ocazia să dau mîna cu ea şi să o binecuvîntez în Numele Domnului. Toate aceste lucruri Domnul le-a făcut pentru noi .

Astăzi vin înaintea dumneavoastră şi vă rugăm să susțineți prin rugăciune situația din Myanmar.

Misiunea Bethany Apostolic Pentecost Mission este împlicată destul de mult în Myanmar, aşa cum mulți ştiu, fiind împlicați cu ajutoare financiare şi sustinere prin rugăciuni. Sîntem deplini încredințați că Domnul ne-a trimis să slujim în Myanmar.

Diavolul nu a vrut ca noi să fim împlicați în Myanmar şi ne-a pus nulte piedici, dar Domnul le-a dat la o parte, iar pe data de 10/12/2016 a fost plantată prima Biserică Bethany Apostolic Pentecost Church of Myanmar în Matupi Chin State; de atunci încoace tot sa continuat a împlini voia Domnului. Am văzut pas cu pas cum Domnul ne-a dat biruință şi uşi noi s-au deschis.

Pe parcursul acestor 4 ani de misiune au fost mari biruințe şi multe lupte dar Domnul a fost şi este de partea noastră.

Aşa cum s-a menționat mai sus am intrat pe uşă în lucrare în Myanmar nu la stînga sau la dreapta uşii, nu am sărit peste vreo organizație sau am umblat cu viclenie şi dedesupturi, am lucrat curat şi vom lucra curat, aşa că tot timpul putem sa ținem capul sus.

De accea şi insistăm înaintea dumneavoastră şi vă rugăm să apelăm cu toți la Domnul pentru îndurare.

Vezi și:

Apel la rugăciune pentru Myanmar!

Credincioşii români chemați la rugăciune pentru Myanmar

Dan Lup ◉ Un nou apel la rugăciune din partea fraților din Myanmar! Armata a început să tragă în popor...

De ce insist mult înaintea Domnului: este nevoie de libertate ca să putem înainta cu Evanghielia, (sute de sate încă nu au auzit de mantuirea prin Isus Hristos) şi astfel Domnul să se împlinească planurile Lui prin robii Lui.

La ora actuală avem două biserici, una în Matupi şi cealaltă lîngă Yangon, avem un orfelinat cu 31 de copilaşi şi şcoală biblică. De accea insistăm înaintea Domnului ca Domnul să lase pace şi libertate în Myanmar.

Vă rugăm din toată inima să ne ajutați prin rugăciuni! (Am scris puțin istoric despre luptele care le-am dus.)

Vă binecuvîntăm pe toți în Numele Domnului!

 

Misiunea Bethany Apostolic Pentecost Mission

Dan Lup