Știri interne Anunțuri decese

În urma unui teribil accident de mașină, Alina Goia, vicepreședinte al Asociației Alfa Grup, a plecat în veșnicie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
În urma unui teribil accident de mașină,  Alina Goia, vicepreședinte al Asociației Alfa Grup, a plecat în veșnicie!
Dragi prieteni, parteneri și colaboratori ai Asociației Alfa Grup,

Cu multă durere în suflet vă anunțăm că, în urma accidentului de mașină care s-a produs în 27 august 2021, în Bulgaria, Alina Goia -vicepreședinta și sufletul Asociației noastre- împreună cu fiul cel mic al familiei, Aviad, au decedat. Golul lăsat de plecarea lor, atât în viața lui Corneliu, a lui Abel și a familiei extinse, cât și în Alfa Grup, este copleșitor.

Prezența Alinei, o știm cu toții, declanșa în noi o mare comoară de viață și de iubire. Cu ea în preajmă, turnând peste noi cu atâta entuziasm și generozitate cuvinte de încurajare și de încredere, eram mai buni și mai puternici. Credeam mai ușor că viața e un dar, o bucurie, iar acum va trebui să învățam să trăim fără ea.

Cât ține de noi, vrem să dăm putere lucrurilor în slujba cărora Alina și-a încredințat anii cei mai frumoși. Credem că Dumnezeu poate să aducă alinare, restaurare și până la urmă vindecare familiei ei și prietenilor rămași. Credem că tot ce rămâne de viața noastră este cât reușim să ne iubim atunci când avem toate motivele să nu o mai facem. Credem că oricine, deci și noi acum, poate deveni dintr-un orfan deznădăjduit un părinte iubitor.

Deși ne este foarte greu, decidem să mergem înainte cu proiectele și cu activitățile Asociației, să continuăm munca prin care atât noi, dar mai ales copiii, am trăit atâtea bucurii neprețuite de-a lungul anilor.

Vă mulțumim tuturor celor care ați arătat familiei Goia o grijă deosebită în aceste zile, încercând să fiți alături de ei. Gesturile voastre de bunăvoință și de mângâiere înclină încetișor balanța spre lumină.

Pentru alte detalii, putem fi contactați la numărul de telefon 0744 357203 sau pe adresa de email daniela.volosen@alfa-grup.com

Asociația Alfa Grup