Articole Semnele vremurilor

Mihai Neamțu ◉ Progresismul a devenit politică de Stat în România...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Mihai Neamțu ◉ Progresismul a devenit politică de Stat în România...
Dragi prieteni, războiul cultural și bătălia ideologică se întețesc. Dezmățul pătrunde-n școli fără opreliști. Progresismul a devenit politică de Stat în România lui Klaus Iohannis. Sub mandatul lui Justin Trudeau, biserici vechi din Canada au ars. Administrația Joe Biden a promovat politicile de apartheid medical și sexomarxism.

Propaganda atee a atins la Bruxelles culmi nebănuite ale neobrăzării. Parlamentari plătiți copios din banii noștri neagă fără rușine rădăcinile creștine ale Europei.

Criza de modele periclitează dramatic viitorul copiilor reeducați online. Un nou totalitarism soft se insinuează și, fără să greșim, putem spune că-i timpul profeților și al mărturisitorilor...

Cum putem răspunde acestor provocări? Prin educație. Prin rostirea adevărului. Necunoașterea Bibliei și a filozofiei antice, decesul bunelor maniere, ignorarea muzicii clasice și a marii arte creștine, de la frescele lui Iustinian și pictura lui Fra Angelico sau Rafael până la sculptura lui Brâncuși, dar și necunoașterea textelor constituționale ale Părinților fondatori ai Americii, toate acestea produc ravagii și catastrofe spirituale.

Într-o lume sufocată de mediocritate, divertisment și dezinformare, plaforma noastră YouTube (Vocea Libertății) s-a construit ca o veritabilă școală a Decalogului.

Așa cum David a avut la îndemână piatra și praștia în lupta cu Goliat (dar și inspirația divină de-a atinge locul vulnerabil al uriașului: fruntea, adică sediul gândirii), și noi astăzi trebuie să ne întărim cu armele Duhului: discernământul, studiul, lectura, rugăciunea, postul, dar și arta dialogului.

În contextul asaltului secularist, educația conservatoare devine o necesitate pentru familii, pentru comunități, pentru fiecare creștin în parte.

În zgomotul produs de televiziuni (obsedate de rating), noi oferim o consistentă producție video care luminează mintea, întărește voința și încălzește inima oricărui prieten din Europa, Australia ori Statele Unite.

Așa cum spunea un mare Președinte al Statelor Unite, „lupta noastră pentru Occident începe nu pe câmpul de luptă, ci în mințile și sufletele noastre. Libertatea, civilizația și însăși supraviețuirea noastră depind de aceste legături istorice, culturale și de memorie”.

Cu sprijinul a sute de patroni inimoși, am investit energie, timp, bani și creativitate pentru a genera o producție spectaculoasă de clipuri video care includ interviuri, lecții de istorie, eseuri filozofice, studiu biblic, elemente de oratorie și recenzii de carte.

Te chemăm alături pentru a ne oferi idei și contacte valoroase, sugestii practice, sprijin moral și o investiție financiară pentru viitorul națiunii. Fii ctitor al școlii conservatoare de lideri ai României care vor putea lupta cu minciuna, propaganda colectivistă, cenzura on-line, fake news și agresivitatea ideologiilor progresiste.

Am atins deja inima a milioane de români prin „pastile” inspiraționale și materiale consistente. În continuare avem planuri mari. Visăm la producții video despre Biblie și despre eroii creștinismului persecutați în secolul XX. Orice sprijin pentru echipa de graficieni, scenariști și videografi ocupați cu concepția, documentarea, filmarea, postproducția, chiria, deplasările, managementul de proiect e binevenit.

Vă mulțumim!
Mihai Neamțu