Semnele vremurilor

Noul angajat al Departamentului pentru Energie al Administrației Biden este un travestit

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noul angajat al Departamentului pentru Energie al Administrației Biden este un travestit
Administrația Biden a angajat recent într-o funcție importantă din cadrul Departamentului pentru Energie un „activist homosexual” care se laudă cu obsesia sa de a ține în lesă alți bărbați homosexuali care se prefac că sunt câini înainte de a face sex cu ei. Sam Brinton - care a ținut „prelegeri” despre perversiuni sexuale în diverse campusuri universitare - a fost angajat ca adjunct al asistentului secretarului pentru Gestionarea Combustibilului Uzat și a Deșeurilor din cadrul Biroului pentru Energie Nucleară, potrivit National File și InfoWars.

Sam Brinton mai este cunoscut și sub numele de „Sister Ray Dee O'Active”, o identitate despre care spune că ar fi alter ego-ul lui de „regină” travestită. „Sam și-a purtat pantofii cu toc în Congres, pentru a-i consilia pe legiuitori cu privire la politica nucleară, și la Casa Albă, unde le-a făcut recomandări președintelui Obama și lui Michelle Obama pe teme LGBT”, se arată în biografia de pe site-ul său. Mai mult, Brinton a acordat interviuri în care vorbește despre „jocuri de rol fetișiste”.

Într-un interviu, Brinton explică modul în care joacă rolul unui „dresor” de „cățeluși”. „De fapt, întâmpin dificultăți atunci când trecem de la jocul de-a cățelul la sex”, a explicat Brinton. „Ca de exemplu: 'Nu, nu pot să te pun să scâncești așa când facem sex', pentru că nu vreau să amestec lumile între ele. Este interesant, pentru că el nu trebuie să iasă din rolul de cățel pentru ca eu să pot face sex cu el. Însă eu, personal, trebuie să scap de percepția că el este un cățeluș. Dar apoi îl tratez în continuare ca și cum ar fi supusul meu.”
 
Noul angajat al lui Biden este de părere că astfel de practici ar trebui să fie normalizate. „Unul dintre cele mai dificile lucruri legate de faptul că sunt un „dresor” este că, sincer, am întâlnit oameni care m-au întrebat: „Stai puțin, faci sex cu animale?”. a spus Brinton. „Ei cred că este ceva abuziv, că este vorba de a profita de cineva care poate nu este capabil să aibă un comportament la nivelul responsabilității umane... Cealaltă percepție greșită este că aș fi avut un trecut foarte ciudat, de exemplu, că aș fi suferit vreo traumă oribilă în copilărie care m-a făcut să îmi placă să fac sex cu animale.”
 
Brinton a ținut, de asemenea, prelegeri despre perversiuni sexuale în mai multe campusuri universitare, inclusiv un curs la Universitatea Wisconsin-Stout cu tema „Fizica perversiunii”, pe 7 martie 2018.
www.activenews.ro


Galerie foto