Știri interne Noutăți editoriale

Noutate editorială: "Cetățeni și Peregrini: Credincioșia creștină în cele două Împărății ale lui Dumnezeu" - de Scott Aniol

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noutate editorială:

Cetățeni și Peregrini: Credincioșia crestină în cele două Împărății ale lui Dumnezeu (Scott Aniol) este un alt titlu pe care ni-l dorim să vi-l oferim la conferința noastră și pe care îl publicăm în colaborare cu Editura Gramma.

Scott Aniol este vicepreședinte al G3 Ministries și profesor la Grace Bible Seminary, un cunoscut autor și vorbitor la conferințe.

Este un titlu pe care ni l-am dorit, având în vedere ca suntem in an electoral, iar cartea propune o abordare echilibrată a creștinului în relație cu polis-ul în care trăiește, pornind de la realitatea duală și paradoxală de cetățeni ai “împărățiilor” terestre, în călătorie spre adevărata patrie cerească.

Titlul poate ridica anumite curiozități, dar lecturarea cărții va clarifica ce înseamnă cele doua împărații ale lui Dumnezeu (civilă și răscumpărătoare).

Pentru toti cei interesați de acest titlu și de alte surprize plăcute vă așteptăm la conferință! Dacă nu v-ați înscris, vă rugam sa o faceți cât mai repede, accesând www.sbbt.ro