Știri interne Noutăți editoriale

Noutate editorială: "Ofrandă necurmată: Închinarea din perspectivă biblică, istorică și practică" de Richard Mauney

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noutate editorială:

Dragi prieteni,

Domnul să vă fie desfătarea și sursa păcii!

Cu toate că s-au schimbat multe lucruri în anul care a trecut şi nu am avut posibilitatea să ne vedem și să putem comunica față în față, rugăciunile pentru voi nu au încetat în echipa Jubilate. Ne-am rugat ca Domnul să-Și zidească Biserica în continuare prin voi.

Cu ani în urmă, Richard a început să scrie o carte despre închinare.  Acest proiect este acum un vis împlinit, după 20 de ani de când a început să o scrie!  Cartea este în ultima fază de editare și corectare. Cu ajutorul Domnului, nădăjduim să o publicăm în vara acestui an la Editura Jubilate.  Apreciem mult sprijinul vostru în rugăciune pentru acest mare proiect.

Cu bucurie vă anunțăm titlul cărții - Ofrandă necurmată: Închinarea din perspectivă biblică, istorică și practică.

Expresia din titlu,„ofrandă necurmată”, este foarte bogată în înţelesuri. În primul rând, exprimă faptul că Dumnezeu, în dragostea Lui pentru noi, ne-a oferit darul Său desăvârşit – pe Domnul Isus Cristos ca jertfă pentru mântuirea noastră: Trăiți în dragoste, după cum și Cristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine pentru noi ca ofrandă și ca jertfă de un miros plăcut lui Dumnezeu! (Efeseni 5:2, EDCR 2019).  În al doilea rând, cuvântul „ofrandă” exprimă închinarea noastră ca răspuns lui Dumnezeu. Ofranda pe care I-o aducem Domnului poate căpăta și sensul de dăruire, jertfă, prinos, consacrare, închinare, adorare sau relaţionare.

Jubilate