Articole Devoționale / Motivaționale Opinii Semnele vremurilor

Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștină

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștină

Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștină. Nu faceți experimente ideologice perfide pe copiii României!

Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștina a noului val, post-modernist, al extremei stângi, de extracție directă din grădina cu bălării de pe aliniamentul totalitar Gramsci - Lukacs - Marcuse.

Nu mai spun că se calcă în picioare articole întregi din Constituție și se creează un cadru ilegitim de încălcare a drepturilor parentale și de intervenție brutală a statului în viața familiei.

Educația pentru Sănătate este necesară, binevenită și are caracter practic în vederea creșterii și dezvoltării copilului, iar ea nu este un adevărat proiect de reeducare, precum se întâmplă cu foarte agresiv promovata „educație sexuală”. Interesant este un alt aspect: cei mai fanatici susținători ai impunerii „educației sexuale” în școlile românești sunt exact cei care ar înlătură definitiv studiul Religiei în unitățile de învățământ, studiu care, ce să vezi, se desfășoară exact cu acordul părinților! Nu întâmplator obligativitatea „educației sexuale” ar restrânge drastic libertatea religioasă din România și va reprezenta un regres notabil pentru Țara noastră sub aspectul drepturilor omului, unul care ar putea afecta România inclusiv pe plan internațional.

România nu este terenul viran al celor care se joacă prin colbul istoriei cu praful de pușcă al neo-marxismului, ci este o Țară liberă, care garantează libertatea cuvântului, libertatea conștiinței și, nu în ultimul rând, care garantează libertatea religioasă; de asemenea, este afirmat limpede la art. 29 din Constituția României faptul că părinții au dreptul la educarea copiilor în spiritul propriilor valori și principii! 

Nu faceți experimente ideologice perfide pe copiii României!