Comunicate Semnele vremurilor

O.C.D.L.: Susținem demersul Cultelor religioase privind Legea Educației

elefant.ro%20
evomag.ro%20
O.C.D.L.: Susținem demersul Cultelor religioase privind Legea Educației
  • Adresat ONG-urilor!
La inițiativa O.C.D.L., ne alăturăm celor 13 Culte din România, susținând educația în spiritul moral-creștin. Spunem NU propagării ideologiei de gen în școli! Spunem NU diversității sexuale ca resursă de învățare.

Prin completarea acestui formular susțin demersul Cultelor prin care se dorește protejarea învățământului preuniversitar de propagarea ideologiilor nefaste tinerei generații. Susținem predarea religiei în școli; nu predăm copiilor orientarea sexuală; diversitatea sexuală nu este resursă de învățare, sens în care completăm prezentul formular: Citește aici scrisoarea semnată de cele 13 culte din România.

Susținerea cultelor creștine de către societatea civilă

Conținutul proiectului privind noile legi ale Educației a determinat majoritatea Cultelor din România să adopte o poziție unitară prin care solicită decidenților politici și guvernamentali ca sistemul de învățământ românesc să fie protejat de introducerea ideologiei de gen în școli, iar educația în spiritul moral-creștin să fie menținută și promovată prin lege.

La inițiativa O.C.D.L., organizațiile nonguvernamentale din țară și străinătate pot confirma și susține această poziție împărtășită de Culte, completând până la data de 20.03.2023 formularul din link-ul de mai jos.

https://forms.gle/KAHq8eWmmbUtLvRa6

O susținere din partea cât mai multor ONG-uri poate influența într-un mod substanțial educarea copiilor din generațiile actuale și viitoare.

OCDL – Timișoara