Articole

Onisim Botezatu ◉ Lăsați-le curată mintea copiilor!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Onisim Botezatu ◉ Lăsați-le curată mintea copiilor!

Lăsați copilașii să vină la Mine!

 

Tot timpul se va găsi un „apostol” sau vreun „ucenic” sau „frate” să comenteze pe seama copiilor. De când e lumea a fost mare luptă pentru copilași, pentru că dacă aceștia pornesc pe drumul bun, e greu să le mai schimbi traiectoria, iar inamicului i-ar conveni să pornească strâmb în viață.

Sistemele oculte vor să le otrăvească mintea cu tot felul de informații pentru care creierul lor nu este pregătit și în consecință pot crea serioase dezechilibre emoționale. Lăsați-le cugetul celor mici curat!

Toată lumea deplânge lipsa de educație sexuală a copiilor, cu toate acestea toți se însoară, familia este roditoare și specia este perpetuată de șase mii de ani încoace, trecând de o sută de miliarde de oameni. Lăsați-L pe Dumnezeu să îi învețe corect!

Cine îi prețuiește mai mult ca părinții lor. Pentru aceea i-am primit cu bucurie de la Dumnezeu și îi creștem cu iubire și protecție. Lăsați părinții să-și educe moral copiii!

Mintea lor este curată, este inocență și sfântă ca a unui îngeraș. Lăsați-le curată mintea copiilor!

Cât despre orfani, Dumnezeu însuși se declară Apărătorul lor. Cum? Prin noi! Prin mine și prin tine. Surplusul nostru este hrana lor. Tu poți fi mâna lui Dumnezeu. Îmbracă-l pe micuțul frate al lui Isus. Ajută-i pe sărmani să regăsească bucuria de a trăi!

Lăsați-i să vină la biserică. Învățați-i să citească Biblia, să îl iubească pe Dumnezeu, să fie cinstiți. Dacă am reușit să îl pun în contact cu Isus, să iubească virtuțile, am câștigat un adult pentru Hristos. Nu fiți deranjați de plânsul lor în lăcașul de închinare, am fost în biserici doar de bătrâni. E mormânt!

Suntem mari, adulți și puternici, dar nu suntem stăpâni pe copiii noștri. I-am primit în administrație de la Dumnezeu și trebuie să îi returnăm în curând. Sunt lăsați să ne învețe că doar având sufletul curat asemenea lor vom ajunge în Împărăția lui Dumnezeu! Nu fiți răutăcioși și brutali cu ei, nu fiți violenți, ei sunt cei care vor plânge sincer la căpătâiul nostru.

Nu îi învățați la furie să arate că un adult diabolic, ci mai degrabă imitațile inocența, sinceritatea, curăția, bunătatea și sufletul angelic și veți ajunge cu siguranță în Împărăția Luminii.

Onisim Botezatu