Știri externe Semnele vremurilor

ONU a afișat o "Fiară" în fața sediului din New York în culorile curcubeului...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
ONU a afișat o
Organizația Națiunilor Unite a postat pe Twitter o fotografie a unei "bestii înaripate" însoțită de un anunț destul de surprinzător: "Un gardian al păcii și securității internaționale se află în piața vizitatorilor din fața sediului ONU. Gardianul este o fuziune între jaguar și vultur și a fost donat de guvernul din Oaxaca, Mexic."
 

Un videoclip în care statuia poate fi bine, mentionata de siteul CDP, poate fi vizualizată AICI. Mai spunem doar ca multi din cei care au descifrat Apocalipsa au spus ca Fiara ar putea avea legatura cu Organizatia Natiunilor Unite.

"Patru bestii uriașe, diferite una de alta, au ieșit din mare. Primul arăta ca un leu cu aripi de vultur. Când m-am uitat la el, i s-au rupt aripile, a fost ridicat de la pământ și s-a ridicat în picioare ca un om, iar inima lui a fost făcută om." (Daniel 7:3-5)

"Și fiara pe care am văzut-o era ca un leopard; picioarele îi erau ca picioarele unui urs, și gura îi era ca gura unui leu. Balaurul i-a dat puterea, tronul și o mare autoritate." (Apocalipsa 13:2)

"Când oamenii vor zice: 'Pace și siguranță', atunci va veni peste ei o distrugere bruscă, cum vin durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu vor scăpa. Dar voi, fraților, nu sunteți în întuneric, ca să vă prindă ziua aceasta ca un hoț; voi toți sunteți copii ai luminii și copii ai zilei. Noi nu suntem din noapte sau din întuneric. De aceea, să nu dormim ca alții, ci să veghem și să fim treji." (1 Tesaloniceni 5:3-6)

 



Galerie foto