Știri interne Anunțuri decese

Pastorul Ionică Călin a plecat în veșnicie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Pastorul Ionică Călin a plecat în veșnicie!
Omenește ma simt mâhnit, aflând vestea trecerii la Cer a pastorului Ionica Călin, ma doare chestia asta, parca de astăzi lucrarea creștina între romi e mai săracă, el care a slujit așa cum s-a priceput mai bine sa ducă vestea buna a Evangheliei in atâtea locuri!

A slujit localitatea natală, Slobozia Bradului, unde a fost pionier in slujirea Lui Dumnezeu, a pus umărul la Râmnicu-Sarat, la Ramnicelu, prin București și in multe locuri pe lângă București!

A avut o familie frumoasa și copii ca săgețile in tolba unui războinic, a format in familie o echipa de slujitori devotati in cântare și slujire cu Cuvântul Lui Dumnezeu!

Eu știu doi gineri destoinici, pastori cu râvna de evanghelisti, pe Nixon Augustin Codreanu, pe Macioi Pastor Fane, apoi pe feciorul lui, pe Petru Calin și pe toți ai lui din neam.

A reușit, poate uneori cu stângăcie, sa ducă Vestea buna a Evangheliei de la politicieni și pina la interlopi (ma gândesc acum cine o mai face asta), a umblat sa predice Cuvântul in locuri rău famate unde alții nu s-au dus, a reușit sa aprindă o Lumina a Cerului in cel mai rau famat cartier al Bucureștiului, in Ferentari  unde oamenii îl stimau și îl simpatizau…

E mai săracă parca lumea creștina de pe la noi fără Ionica Calin!

La revedere in Ceruri, pastore Calin!