Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Dinastia Bush, unealta de propagandă a Chinei în SUA

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Dinastia Bush, unealta de propagandă a Chinei în SUA
Dinastia Bush nu este conservatoare, așa cum pretinde. Bush the Elder și cei doi fii ai lui, Jeb (Florida) și George (fostul Președinte), nu au fost și nici nu sunt conservatori autentici. Ambii caută să împace capra și varza.

Mișcarea conservatoare a confirmat că soția lui George Bush, Laura Bush, nu agrea cu politica pro-căsătorie naturală a soțului ei. Laura Bush era, de fapt, cunoscută ca un "prieten" al mișcării LGBT din SUA la Casa Albă pe durata președinției soțului ei.

În ani și luni recente, Jeb și George s-au poziționat împotriva conservatorilor americani. Ce deranjează și mai mult, însă, este știrea tocmai publicată că Fundația Familiei Bush promovează propaganda totalitară chineză în America.

Știrea a parvenit săptămâna trecută, când Washington Post a publicat Înțelegerea dintre Fundația George Bush și China conform căreia China donează 5 milioane de dolari Fundației pentru a promova relațiile "sino-americane".

În link puteți citi Înțelegerea, datată și semnată 19 noiembrie 2019: https://assets.documentcloud.org
 
Înțelegeri de acest fel, făcute în culise, subminează democrația din Occident. Înțelegeri similare se făceau în secolul trecut pentru promovarea "prieteniei" dintre Uniunea Sovietică și diverse fundații occidentale. Ele erau, de fapt, pârghii pentru promovarea propagandei sovietice în Occident.

China comunistă face la fel. De data asta cu sprijinul unor oameni naivi, cu o inteligență și capacitate intelectuală limitate. Fondurile chineze urmează să fie distribuite pe o perioadă de 5 ani, câte 1 milion de dolari în fiecare an.