Articole

Post și rugăciune contra manipulării si corupției…

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Post și rugăciune contra manipulării si corupției…
Este tot mai evident că țara noastră nu este în luptă doar cu un “virus”, ci cu o mare manipulare și corupție tot mai evidente. Este vorba despre cifre manipulate, “legi” date peste noapte pentru subjugarea românilor, distrugerea afacerilor, îngroparea tot mai adâncă a noastră în stres cauzator de depresii și neliniști, care devin cronici. Manipularea unui “virus” care intră și iese din “vacanță” când vor ei trebuie să înceteze acum! Dacă ne vom ruga și vom înțelege că lupta este si una spirituală vom avea sorți de izbândă.

Medicii trebuie lăsați să-i îngrijească pe bolnavi indiferent cât de mulți sau puțini sunt, indiferent dacă sunt inserați sau nu, iar politicul trebuie să-și ia mâna de pe această problemă asupra căreia nu are niciun habar, pentru că este tot mai clar faptul că au transformat “plandemia” mai mult într-o afacere tot mai evidentă și chiar anchetată, afacere cu măști, izolete, ambulanțe și vaccinuri cu zecile de milioane. Lor le convine situația, nouă, majorității, nu. Pentru ei “plandemia” poate să-și ia pauze, pentru noi e continuă de doi ani.

Am mai înțeles că această apăsare este permisă de Dumnezeu, pentru a înțelege cât de adânci pot fi capcanele Diavolului, că el este cu adevărat un manipulator și tatăl minciunilor, care ne vrea doar răul. Minciunile lor repetate la nesfârșit ne fac să realizăm că trebuie să-i cerem lui Hristos ajutorul. Că fără Dumnezeu nu suntem pe cont propriu, ci pe mâinile unor demoni obraznici si sfidători, care vor să abuzeze de noi. As dori să ne cerem iertare lui Dumnezeu pentru că am crezut că ne va fi bine fără El și am început să-L negăm ca neam. Așadar, să spunem cu toții: “Doamne, Dumnezeul nostru, alţi stăpâni afară de Tine au stăpânit peste noi, dar acum numai pe Tine şi numai Numele Tău îl chemăm” (Isaia 26:13).

Nu uita, alegeți o zi de post și în fiecare seară de la ora 22:00 ne întâlnim pe genunchi la rugăciune zeci de mii de creștini. Specific roagă-te împotriva manipulării și corupției. Doamne ajută!

Pe baricade pentru adevărat,
Toni Berbece