Articole Semnele vremurilor

Sali Sabri ◉ Deranjați-i, frați creștini!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Deranjați-i, frați creștini!
Moș Nicolae s-a adaptat. În loc de portocale și banane, ne-a adus teste pentru copii. Ca să nu ne mai spună Bănică Jr., inspirat fiind de europeni, că noi românii suntem proștii europei. Uite că Moș Nicolae îl contrazice. Ne-am aliniat și noi în dreptul europenilor, avem și noi teste la copii. Dar ce facem cu ele? Păi, ne descurcăm, că suntem români. M-am chinuit și eu în dimineața asta să fac testele la copii. Băi, deci asta mică nu avea salivă. Nu-i ieșea nicicum. Cea mare le are cu scuipatul. Îmi dau seama cu cine seamănă. Eh, am dres-o noi cumva. Hârtiile sunt importante, testele mai vedem.

Mie nu-mi mai trebuie vaccin care să mă controleze, telefonul meu e mult mai deștept decât toate vaccinurile la un loc. Am primit un email în care îmi spune că am vizitat zece țări, 277 de orașe și 841 de locații, în doi ani. Îmi arată și locațiile. E genial telefonul meu. Deși e vechi, e deștept rău. Îmi spunea un prieten că ar fi cazul să-mi schimb telefonul, l-am refuzat știind ce poate samsungul ăsta de pe care scriu.

Ați văzut ce au făcut lgbitiștii? Din acțiunile lor și ale unor lideri europeni îmi dau seama că poți aparține de orice religie dorești, numai creștin să nu fii! Creștinismul îi deranjează cel mai tare.

Deranjați-i, frați creștini!

Sali Sabri