Articole

Scrisoarea de informare a Școlii de Misiune Kairos

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Scrisoarea de informare a Școlii de Misiune Kairos

Pe 26 martie, cu ajutorul Domnului, am încheiat cursurile programului de Misiune Internă. Au fost 6 luni cu provocări și schimbări, apărute din cauza pandemiei, dar suntem foarte recunoscători Domnului pentru tot ceea ce am putut face.

Suntem mulțumitori pentru posibilitatea de a organiza cursuri online, atunci când nu ne-am mai putut întâlni față în față. Am avut în jur de 20 de cursuri online cu teme variate, cum ar fi: Ucenicizare, Islam, Doctrinele suferinței și Chemarea și pregătirea pentru misiune.

Cursurile online au fost deschise pentru oricine a fost interesat și ne-am bucurat că am putut fi o binecuvântare pentru mulți oameni. Au fost în jur de 400 de persoane care au participat la unul sau la mai multe cursuri organizate de noi. Am fost plăcut surprinși de participanții din diaspora: oameni din 19 țări diferite și de pe 5 continente, printre ei chiar și misionari implicați deja în lucrare.

Cred cu adevărat că Dumnezeu ne-a deschis această oportunitate de a fi de folos Împărăției Lui prin organizarea de cursuri online în timpul perioadei dificile de pandemie. Dumnezeu este în control întotdeauna și noi ar trebui să căutăm voia Lui și să ne lăsăm folosiți de El, în orice situație ne-am afla. Iată ce a scris despre cursurile noastre, unul dintre participanți:

  O serie de cursuri utile au fost făcute disponibile în mod gratuit pentru persoane care nu erau înscrise ca și studenți ai Școlii Kairos. A fost o surpriză extrem de plăcută să văd, pe deasupra, dedicarea cu care au fost pregătite aceste cursuri și accesibilitatea informațiilor. Mulțumesc Școlii Kairos pentru modul în care se ocupă de pregătirea românilor din țară și din diaspora pentru împlinirea mandatului de a face ucenici din toate neamurile! – DIANA, Misionară în Bangladesh

De-a lungul anilor, studenții noștri au plecat să slujească ca misionari în Mongolia, Peru, Niger, Uganda sau în Moldova sau au rămas implicați în diverse lucrări în România. Anul acesta am avut studenți doar pentru programul de Misiune Internă și sunt nerăbdător să văd în ce fel de slujire se vor implica, unde îi va conduce Dumnezeu.

Deși programul școlii s-a încheiat până în luna octombrie, mai avem programat online un curs despre islam, în luna aprilie. Popularitatea cursului de anul trecut, ne-a încurajat să organizăm cursul și anul acesta, și ne rugăm ca tot mai mulți credincioși să dorească să împărtășească Evanghelia cu cei din lumea musulmană.
Sunt foarte curios ce planuri are Dumnezeu pentru noi din luna octombrie, ce oameni vor dori să se pregătească pentru a fi misionari în țară sau peste hotare și în ce slujiri ne vom implica împreună.

Dacă sunteți interesați de misiune și doriți să vă pregătiți mai bine pentru această lucrare, vă rugăm să ne contactați pe adresa scoala@agentiakairos.ro.