Semnele vremurilor

Totalitarismul ideologiei trans

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Totalitarismul ideologiei trans

La fel ca toți oamenii zdraveni, aceștia simpatizează cu dificultățile cu care se confruntă oamenii în viața de zi cu zi. Dar ei știu, de asemenea, că există diferențe biologice între bărbați și femei. Și că nu ajută pe nimeni să nege acest lucru.

Știu că este greșit ca persoanele cu corp masculin să intre în competiții sportive pentru femei, vestiare și închisori pentru femei.

Știu că limbajul este schimbat sub ochii lor. În minunata noastră lume nouă a incluziunii trans, bărbații pot deveni femei, în timp ce femeile născute sunt denumite prin orificiile și funcțiile corporale – ca menstruatori și proprietari de col uterin.

Cu toate acestea, mulți care nu sunt confortabili cu aceste evoluții sunt reticenți să vorbească. Toată lumea a văzut hărțuirea la care poate duce chiar și cel mai mic de semn de întrebare asupra activismului trans.

Așa cum susține Helen Joyce în ultimul episod din The Brendan O’Neill Show, ideologia trans a reușit prin „punerea de polițiști în capul nostru”. Ne face să ne temem să punem la îndoială afirmațiile care se fac, în cazul în care gândurile noastre impure nu se aliniază ideologiei trans.

Negarea realității biologice provoacă un rău real. Trebuie să rezistăm acestui nou totalitarism.

www.r3media.ro